11.2.2013

Tänään


Herättiin kaikki normaalia aikaisemmin. Tyttönen ehti katsoa aamuohjelmia telkkarista. Minä päätin taas yrittää kirjoittamista tänne. Aamupalan jälkeen askarreltiin Neppajymykerhon ohjeella sammakko. Sitten kaivoin kameran esiin ja kuvasin samalla kun rakensimme duploista eläinsairaalaa ja kotia.

Katselimme tyttösen kanssa kuvia hänestä pikkuveljen ikäisenä. Niissä kuvissa istutaan toukokuussa ulkona teepaidoissa. Nyt ulkona sataa aina vain enemmän lunta. Onneksi eilen ystävät toivat ihanan keväisiä kukkia. Tulivat isolla porukalla katsomaan pikkuveljeä ja valmistunutta remonttia. Liian harvoin nykyään ehditään näkemään kaikki, vain muutaman kerran vuodessa. Lukion jälkeen nähtiin melkein viikoittain. Nyt elämä on muka niin paljon kiireisempää. Onneksi se on kuitenkin aika rauhallista, niin kuin meillä tänään.

5 kommenttia:

heini kirjoitti...

Jee, kiva kuulla teistä ja että nautitte elämästä juuri noin, nuo jutut on niin parhaita! Ja ystäviäkin olette "ehtineet" tavata. Tuota ehtimistä ihmettelen minäkin, koska periaatteessa kokoajanhan tässä kotona tavallaan ollaan :) Meidän 5 v. tykkää myös katsella vanhoja kuvia. Juuri pyysi eilen. Muutkin kyllä, me kaikki!

Virkattu lintu kirjoitti...

Kuulumisiasi on aina mukava lukea :) Neppajymyssä on kyllä kivoja ideoita!

Maiju kirjoitti...

Kuvat ihanasti väriä täynnä!

Zelda kirjoitti...

Arjen pieniä iloja, vauvan nuuhkua ja niin suloinen pieni isosisko. Muista myös levätä aina kun voit. Kevätaurinkokin kohtapian sieltä kurkkaa:)

Minna kirjoitti...

Ihanan leppoisalta kuulostaa vauva-arkenne. Ihan tulee haiku sinne itsekin, tuntuu että siitä on kauemman kuin onkaan.