17.2.2013

Rauhallinen viikonloppu

Meillä piti olla tänään nimiäiset. Melkein kaikki vieraat sekä tyttönen sairastui ja juhlat peruttiin. Mummo oli kuitenkin ehtinyt jo tulla meille auttamaan. Mummo on viihdyttänyt tyttöstä, jonka tauti taisi olla vain lievää versiota. Täällä on leikitty vauvan syntymäpäiviä ja kummituslinnaa, piirretty, askarreltu sekä laskettu mäkeä. Minä olen pikkuveljen nukkuessa pitkiä päiväunia saanut tehtyä rästihommat, leikannut ja vähän ommellutkin kevät- sekä kesävaatteita. Kävin myös ensimmäistä kertaa rauhassa pitkällä vaunukävelyllä.

Vähän harmittaa juhlien peruuntuminen, mutta saimme kiiresen sijaan rauhaisan viikonlopun ja paljon aikaa puuhailla mieluisia asioita.

5 kommenttia:

heini kirjoitti...

Asiat voi nähdä niin monella tavalla... Hyvä noinkin loppujen lopuksi. Vaavi muistuttaa paljon sinua :). (Ja miksiköhän...?)

Minna kirjoitti...

Olipa tuuri. Mutta tosiaan asioilla on puolensa :)

Mieli kirjoitti...

Kivaa, kun kommentoit blogissani, pääsin vastavierailulle! :)
Ja laitoin tämän blogilistaani niin löydän tänne jatkossakin! :)

ps.nuo sanavahvistukset ovat joskus toooosi vaikeita, katsotaan montako yritystä tällä kertaa vaatii...tää oli toka! ;)

Anna kirjoitti...

Heini: Me taidetaan olla koko perhe ihan saman näköisiä. Yksi kaveri tiesi sille terminkin, jos nainen ja mies näyttävät toisiltaan: naimanaamat. Sellaisilla naamoilla saa kai aikaiseksi vain itsensä näköisiä lapsia :)

Minna: Asioilla tosiaan on onneksi puolensa.

Mieli: Kiva kun tulit! Noi sanavahvistukset ovat kyllä tosi vaikeita. Josku son jäänyt kommentoimattakin, kun en ole saanut sitä oikein.

Anonyymi kirjoitti...

melkein virallinen kummi täältä huomauttaa, että lapsi on laitettu sitteriin väärinpäin:) L