14.2.2013

Koti tyttösen silmin

Istuin eilen illalla kulmat kurtussa, täysin uppoutuneena tietokoneella. Tyttönen kysyi, mistä pitää painaa kameraa. Näytin nappia tajuamatta mitään. Pian se tuli takaisin ja sanoi, että katsotaan kuvia. Hämmästyin ja katselin kotiamme aivan uudesta kulmasta. Kuvia, joita ei tulisi ikinä itse otettua. Kuvia, joissa näkyy todellinen elämä. Ensimmäisiä valokuvia.

4 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Mukavaa nähdä tästäkin kulmasta :)

AnniP kirjoitti...

Harvemmin sitä tulee tarkasteltua maailmaa metrin korkeudelta. Lasten kuvia ja ajatuksia niiden taustalla on mielenkiintoista katsella, liian usein tulee poistettua kaikki kerralla..

Minna kirjoitti...

Heh. Mullekin käy joskus noin. Puolihuolimattomasti avitan jossain asiassa ajattelematta sen kummemmin mitä siitä seuraa, ja sitten huomaan niiden tekevän asioita, joita en olisi uskonut että osaavat tai jaksavat. Ihanalta näyttää teidän kotinne noissa kuvissa, oikein Kodilta <3

Anna kirjoitti...

Maiju: Joo maailma onkin ihan erilainen, kun katselee alhaalta.
AnniP: Mä teetin kokosarjan (ihan kaikkia en laittanut tänne) ihan vain sen takia, että jää muistoksia edes jotain. Muuten taidan olla aika huono säilömään ja säilyttämään muistoja.
Minna: Lapset yllättävät usein taidoillaa :)