12.3.2012

Nyt on kevät

Me ei meinata päästä millään ulos aamuisin. "Ei Vaippaa! Ei vaatteita!" Yritän maanitella "Saat laittaa uudet kevät vaatteet ensimmäistä kertaa päälle". Kun lopulta päästään sinne on tyttönen reimuissaan. Juoksee ja kikattaa. Mukaan on saatava kassi, jonka itse pakkasi kauppaan lähtöä varten. Minä en kyllä ole lähdössä kauppaan. Ulkona etsitään suursuosikki taaperokärry. Tyttönen työntää sitä tomerasti kauppaan (jonne on matkaa 6 km). Mennäänkin katsomaan naapurin hevosia. Tyttönen kaivaa kassista vasikan " Kato pikku lehmä heppoja."

Minä katselin rajalla olevia haapoja. Niiden jäkälät hohtavat keltaisina sinistä taivasta vasten ja niiden latvan melkein liian säännöllisen mallisia. Hyvä, että ovat osanneet kasvaa juuri siihen meidän puolelle rajaa.

3 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Mekään ei meinattu päästä millään ulos, mutta lopulta, kun annoin valita itse mitkä vaihtoehtoisista ulkovaatteista puetaan päälle ja lupasin ottaa molempiin housuntaskuihin yhdet pikkueläimet, päästiin tuonne aurinkoon. Ja hauskaa oli!

heini kirjoitti...

Kivoja kevätkuvia. Kiva nähdä miltä teilläpäin näyttää. Ulos päästyä meidänkin eräs lapsonen, 4 vuotias unohtaa itkut ja pukemisongelmat. Ihania vaatteita olet ommellut! (Edellinen postaus)

Tuula kirjoitti...

Heipatus!
Sulle on tunnustus blogissani :)
Käyn täällä säännöllisesti kurkkimassa, mutten ehkä aina muista jättää merkkiä käynnistäni - vähän noloa itse asiassa...