22.9.2010

Tänään


puin tyttöselle päähän uuden hatun. Neuloin aikaisemmin villatakille kaveriksi myssyn. Se oli kuitenkin hiukan liian pieni. Kun tyttönen käänsi päätään tuli korvat näkyviin. Nyt löysin mallin, jossa ei korvat helposti tule näkyviin. Ohje oli hyvä ja malli veikeä.  Uusi hattu päässä suuntasimme värikylpemään. Tyttönen oli ryhmän nuorin, mutta aivan yhtä mukana kuin isommatkin. Istui topakkana, maalasi ja ryömi. Paperille ei jäänyt juurikaan tuotosta, vaatteisiin sitä enemmänkin. Onneksi vaatteet oli valittu sen mukaisiksi. Harrastukset ovat kivoja paitsi tyttöselle, niin myös äidille. Mukavaa ohjelmaa, muita ihmisiä ja seuraa. Värikylvyn jälkeen jäimme toisen äidin kanssa teelle istumaan. Huomenna suuntaamme vauva-vanhempi joogaan. Tämä on tapani selvitä kotona olosta.

Tultuamme kotiin huomasin housujeni ratkenneen pahasti. Iso takaisku. Päälle mahtuu tällä hetkellä mukavasti vain kolmet housut, nyt siis kahdet. Oksentelevan vauvan äidille se on liian vähän. Vaatteiden ostaminen on vaikeaa, etenkin housujen. Pitäisi löytää eettiset, kivat ja istuvat. Ja budjettiin sopivat. Omistaisinpa niin paljon vaatteita, ettei tarvitsisi vuoteen ostaa, kuten Mimmi. Vaatteiden ostoa paljon helpompaa on ekokosmetiikan ostaminen. Hain tänään saksasta tulleen paketin postista. Tämä oli jo kolmas kerta kun tilasin tästä kaupasta. Voin suositella.

2 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Tuo mun vaatemäärä on kyllä seurausta niin kauheasta ostoshysteriasta, että semmoista en toivo kenellekään! Toivottavasti tuntomerkkeihin sopivat housut löytyy, housujen ostaminen on vaikeinta kaikista.

Kiva kuulla teidän harrastuksista. Jotenkin vain en osaa kuvitella viihtyväni kerhoissa ja muissa, en ole ollenkaan aikataulujen ihminen, ainakaan toisten aikataulujen, mutta voisi kai niitä silti kokeilla, voisihan sieltä saada voimia ja väriä arkeen!

Anna kirjoitti...

Mimmi: En minäkään ostohysteriaa toivo kenellekään. Olisi vaan niin helppoa, jos ei jatkuvasti tarvitsisi tuskailla sen kanssa, että tarvitsisi ostaa uusia vaatteita.

Nuo harrastukset ovat kyllä lähinnä äidille. Tärkeää on, että tyttönenkin viihtyy, mutta ei pienet lapset harrastuksia tarvitse. Minä tarvitsen. Tarvitsen aikatauluja, syitä lähteä kotoa pois, tarvitsen muita ihmisiä ja tekemistä jota en ole itse keksinyt. Ei pidä hankkia harrastuksia, koska nykyään niitä melkein kuuluu olla. Niistä saa voimia ja väriä vain jos niihin oikeasti haluaa mennä.

anna-itse