6.5.2010


Käyn tyttösen kanssa iltaisin vaunukävelyllä. Eilen illalla vastaan tuli kaksi naapuria ratsastaen. Hevoset ovat nähneet meidät aitauksestaan, mutteivät aiemmin kohdanneet tiellä. Kummatkin hevoset katsoivat meitä epäluuloisina. Heti ohitettuaan meidät toinen hevosista kääntyi. Ratsastaja kysyi saisiko hevonen haistella meitä. Hämmästyneenä annoin luvan. Hevonen (joka on tavannut minut usein) haisteli ensin epäluuloisena minua ja sen jälkeen se siirtyi varovaisesti kohti vaunuja. Se haisteli ne perusteellisesti, perääntyi ja lähti äkkiä pois kauhistuneen näköisenä. Kylläpä nukkuvat vauvat voi olla pelottavia.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:)

Jonna kirjoitti...

Minä kyllä uskon, että pieni vauva voi tuoksua aika ihmeelliseltä. Jatkuvastihan sitä ihmisetkin tuumailee, miten vauvan tuoksu on niin ihana. ehkä hevosesta se oli vaan omituinen :) Jospa ne nuuhkuttelee omia varsojaan yhtä antaumuksella, kun immeiset omia taimia.

Anna kirjoitti...

Jonna olet varmasti oikeassa. Kyllähän vauvoissa on ihan oma hajunsa. Jotenkin vaan hevoset ovat musta niin isoja eläimiä, ettei niiden luulisi vauvoista edes välittävän. Mutta hevosten naapurina eläessäni olen huomannut, että ne ovat aika hömppiä.

anpali kirjoitti...

Meillä entinen naapuri sanoi hevosen kummastelevan vaunuja (ja pelkäävän niitä, kun ei ole aiemmin juuri nähnyt). Ohitukset tuntuivat melko hurjilta.