27.9.2012

VäläytyksiäSillä aikaa, kun olen elellyt blogissa hiljaiseloa, on kotimme remontti valmistunut lähes kokonaan. Kymmenen vuotta siihen menikin, kun hitaasti ja perusteellisesti tehtiin. Muutama pikkujuttu ja yläkerran sähköt enää puuttuvat. Ne tuntuvat niin pieniltä, ettei niitä edes lasketa. Oikeastaan kaikki on itse tehtyä. Mies teki ikkunatkin kokonaan itse, kun hyviä ei tuntunut saavan mistään. Onnea on todella taitava (ja ahkera) mies!

Sisustus onkin sitten aivan eri juttu. Korkeaa seinäpintaa ei ole oikeastaan laisinkaan. Olemassa olevat, ylimääräiset huonekalut eivät sinne sovi. Toistaiseksi siis kaikki lojuu missä sattuu ja koko talo tuntuu olevan kaaoksessa. Mutta en jaksa stressata siitä laisinkaan. Tilaa tuntuu olevan nyt niin paljon, että sovimme tänne näinkin.

Aulan mustapohjainen tapetti on ruotsalaisen Sandbergin ja lastenhuoneen sininen on Tapettitehtaalta. Maalina käytettiin Uulan Into kalustemaalia ja seinämaalia. Maalausominaisuuksiltaan aivan loistavia maaleja. Vanhojen maalien päällä eivät kylläkään tuntuneet pysyvän hyvin. Suosittelen tämän kokemuksen perusteella.

6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kymmenen vuoden remontti kuulostaa hurjalta, mutta hiljaa hyvä tulee ;) Hyvältä näyttääkin. Ja tuntuu varmaan sitäkin upeammalta, kun kaikki alkaa olla valmista. Onneksi olkoon!

Maiju kirjoitti...

Hienolta näyttää :)

Henna kirjoitti...

Kaunista!

Marja kirjoitti...

Ihan mahtavat tapetit. Tuossa mustassa varsinkin on hieno syvyyttä.

Zelda kirjoitti...

Miten kaunista ja seesteisen näköistä, oih:)

Jonna kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Olis kiva nähdä teitä!