18.4.2012

Mikä tämä on?

Olen ommellut tyttöselle vaatteita.  Vaaleanpunainen on uusin suosikki. Omasta vanhasta t-paidasta, talvi-ilot trikoosta ja resorista syntyi tunika. Vanhasta samettihameestani ja resorista taas syntyi sammarit. Laitoin ne lattialle kuvatakseni. Sain otettu yhden kuvan, josta huomasin, että ne pitäisikin silittää ennen kuvaamista. Mutta sitten ne jo vietiinkin.

Tyttönen on tullut kyselyikään. "Mikä tuo on?" "Mikä se on?" "Kuka tuo on?" Ja sitten osoitellaan kaikkea mahdollista ja mahdotonta. "Se on oven peilien välipuu" "No niin on!" Miten paljon onkaan asioita, jotka itse ottaa aivan itsestäänselvyyksinä, laisinkaan niihin huomiota kiinnittämättä.

4 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Talvi-ilo näyttää herkulliselta näin keväälläkin! Kuulostaapa muuten tutulta, me pohdimme tänään tunnin iltalenkin ajan kuka kukin vastaantulija mahtaa olla ja minne lie menossa? Kuka asuu tuossa ja kenen nuo autot ovat? Mikä kukka, kuka laulaa, nyt on kurkku ihan käheänä mutta onneksi utelias nukahti jo.

Tuula kirjoitti...

hih, kyselyikä on ihana, mutta toisaalta raivostuttavakin (aikuiselle siis :D). Välillä sitä selittää ummet ja lammet, mielestään oikein perinpohjin ja parhaansa mukaan. Sitten toinen kysyy inttäen: "Niin mutta MIKSI?" :D Siinä menee jo huuli pyöreäksi ja jää änkyttämään että tota joo...

Mirva kirjoitti...

Tuo tunika on niin kivan näköinen! Mietin just tässä aamulla, että pitäisi ottaa sulta mallia ja opetella pukemaan meidän A:ta vähän muihinkin väreihin kuin punaisen eri sävyihin. Tykkään kun teidän neidillä on niin iloisia, runsaan värikkäitä vaatteita!

Oon huomannut muuten saman: Lapsi karistaa tehokkaasti ajatuksen siitä, että itsestäänselvyydet todella olisivat itsestäänselvyyksiä ja luonnonlakeja!

-P- kirjoitti...

Tosi hauska asu! Ja parasta kai on, että se viedään käsitä heti!!! =D

Minunkin tyttärelläni on kyselyikä, kaikki on kyseenalaista, ja etenkin "miksi?" on yleinen kysymys... ja siihen on kyllä vaikea vastata!