2.9.2011


Sohva haettiin ja matto ostettiin. Kaikki on hyrskyn myrskyn, koska muuri on maalattu. Kaikkialla haisee temperamaalin pellavaöljy. Mies sekoitti maalin itse. Sitä meillä on käytetty aikaisemminkin. Kananmunia piti hakea tänään lisää seuraavaa maalisatsia varten.

Sohvatyynyistä on huutavapula. Siihen on nyt haalittu kaikkia muita tyynyjä. Verhot aion siirtää makkarista ja makkariin tehdä uudet. On ihanaa omistaa taas sohva monen vuoden tauon jälkeen.

4 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Voi miten upea tuo matto! Ja tapetti, se on niin täydellinen.

Tuula kirjoitti...

Ihana matto ja tapetti kans! Tosi kivan näköistä teillä :)

Mirka kirjoitti...

Ooh, ihanaa! Odotan niin pääseväni teille visiitille!

Mekin käytiin eilen remppaostoksilla. Tuli ostettua törkeen kallis sänky patjoineen ja yöpöydät. Vaan niin ovat tärkeä peruselementti arjessa, että niihin kannattaa panostaa.

Ehkä jonain päivänä pääsen vielä tapettiostoksille.. Tänään raivasin kaksi jätesäkillistä remonttijätettä keittokomeromme lattialta. Voinen todeta, että remonttimme edistyy, hmph.

Anna kirjoitti...

Mirva: Mä unelmoin tuosta matosta pitkään. Sain mieheltä joululahjaksi lahjakortin, jolla sain maton ostettua. Samalla se oli lupaus, että maton osto tulee ajankohtaiseksi.

Tuula: Kiitos! Me ollaan niin pitkään haaveiltu olkkarista, että sisustussuunnitelmat ovat ehtineet hiotua juuri sellaisiksi kuin halutaan.

Mirka: Tänne vaan! Rempan eteneminen on välillä turhan työlästä, mutta lopputulos palkitsee.