19.9.2011

Ihana viikonloppu
Ensin kaikki viikonloppusuunnitelmat peruuntuivat. Ohjelmassa oli vain siivousta. Mutta sitten kylään tulikin ystäviä ja sukulaisia. Kumpanakin päivänä oltiin sienessä. Annoin suurimman osan poimimistani sienistä lähtijöiden mukaan. Silti jääkaapissa on nyt enemmän sieniä, kuin me pystytään viikossa syömään.

Tänään teen osasta kaalikääryleitä. Ostin niin ison kaalin, ettei se mahdu viiden litran kattilaan kunnolla kiehumaan. Taitaa tulla paljon kaalikääryleitä.

Jokin aika sitten kaivelin rukkini taas pitkästä aikaa esille. Kehräsin loppuun ihanan BFL topsini. Ajattelin ensin tehdä siitä pipon tyttöselle. Mutta eihän se tarvitse enempää pipoja. Sitten ajattelin tehdä lapaset itselle. Mutta en minäkään ehkä tarvitsisi. Mitäköhän siitä tekisi? Houkuttelee niin kovasti päästä sitä neulomaan tai virkkaamaan. Lankaa on laskujeni mukaan 102 metriä, joten jotain pienen neuleen siitä saisi.

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihanan väristä lankaa! Meiltäkin löytyy erinäinen määrä pipoja... Tulee itse tehtyä, kun ne on niin helppoja ja nopeita. Ja kirppariltakin lisäksi tarttuu monesti matkaan, kun löytyy eurolla tai alle... =) Riittäisikö tuo pieniin sukkiin? Itsellä on työn alla juurikin sukat ja opettelussa tiimalasikantapää, tuntuu aika toimivalta pieneen jalkaan. Nyt vain jännetupintulehdus hidasteena... =(

Perhonen korvanlehdellä kirjoitti...

Mukava fiilis tuli postauksestasi.Meilläkin oli hyvä vkonloppu.

heini kirjoitti...

Kaunis lanka! Viikonloppu kuulostaa ihanalle. Siis osaat kehrätä lankaa rukilla? Wau.

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis. Asia selvä: teet isohkon pipon, sellaisen kolme- nelivuotiaan pipon. Siinä iässä niistä alkaa tulla piiloon menevä, esiin putkahtava käyttötuote, joita on syytä olla monta kun aamukiire yllättää. Kiitos sienistä, ne kuivuu langassa. Ja olipa hauskaa käydä teillä. L

Anna kirjoitti...

Heidi: Riittäisi lanka sukkiin, mutta on 100 % villaa, joten tuskin kestäisi pienissäkään sukissa.

Kirsi: Toivotaan, että ensi viikonlopustakin tulee hyvä!

heini: Kiitos. Osaan joo. Ei ole lainkaan niin vaikeaa, kuin voisi kuvitella.

L: En mä malta odottaa niin kauan, etä pipo pääsisi käyttöön.