12.10.2010

Tänään- Kissa löysi aamulla pöydältä hiiren. Onneksi se ei ollut oikea.
- Mies sai flunssaansa sairaslomaa
- Puutarhurin keittoa listalla. Ehkäpä se auttaa flunssaan. Sanoihan Hippokrateskin, että ravinto olkoon lääkkeesi.
- Ulkona on ollut kylmin ja tuulisin päivä tänä syksynä
- Minulla on ollut päällä liian pieneksi kutistunut t-paita, joka annetaan illalla tyttöselle lohdukkeeksi eli unikaveriksi
- Minun vapaa iltani ja kuntopiiri.

2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Täälläkin ihan hirveän kylmä päivä tänään, tuntui että tuuli menee ihon läpi, hyih.

Kokeilin innoittamanasi tätä viikon ruokalistaideaa ja se oli hauskaa. Tuli mietittyä ajan kanssa, mitä syö ja kerrankin kokeiltua jotain uutta. Elämä vain on niin epäsäännöllistä nyt remontin kanssa, etten sitten jaksanutkaan viikkoa pidemmälle.. pitää kokeilla sitten taas talvella. Meillä tosin riittää kun miettii ruuan kolmelle-neljälle päivälle. Yleensä syödään jämiä sitten toisina päivinä varsinkin kun miehellä on epäsäännöllisesti töitä ja saa siellä useimmiten lämpimän aterian myös.

Anna kirjoitti...

Maiju: Mä oon suunnitellu kokonaista postausta tästä ruokalista aiheesta, mutta. Mä oon ollut kokeiluun tosi tyytyväinen. Tulee syötyä monipuolisemmin, ei tarvitse joka päivä miettiä mitä ihmettä söisi jne. Ja sitäpaitsi on hauska miettiä ruokia ja valkata joukkoon jotain uusiakin. Mä mietin aina 7 lajia, mutta oon huomannut, että käytännössä toteutan 5-6. Mutta on sitten vara valita. Mutta lisää varmaan myöhemmin.