20.8.2010

Meistä

kuulee taas ehkä.

Tyttönen oppi toissa päivänä ryömimään. Minä saan pieniä hetkiä kuvata, ladata kuvia koneelle tai kirjoittaa. Nyt kun vielä tyttösellä pysyisi ruoka sisällä ja nukkuminenkin alkaisia sujua. Yleensä heräämme tunnin välein läpi yön. Tiistaina meillä on neuvola, josta yritän saada apua.
Tarvitsisin apua myös toiseen ongelmaan. Olen ladannut kuvat aikaisemmin flickerin kautta blogiin. Sitä on nyt muutettu, enkä saa kuvia siirtymään blogiin. Vinkkejä?

4 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Oi kun teillä kasvetaan kovasti kaikista vaikeuksista huolimatta. Toivottavasti jossain vaiheessa alkaisi elämä helpottamaan. Kuulostaa aika rankalta tämä vaihe.. toivottavasti saat itsellesi apua yönukkumisten kanssa, jotta saisit itsellesi ainakin välillä katkeamattomia öitä. Tsemppiä...

Minä ainakin pystyn lataamaan kuvat suoraan koneelta Blogspotiin. Vaiko siis ehkä halusitkin vinkkejä Flickr > Blogger yhteyteen..? Siinä en osaa auttaa.

Anonyymi kirjoitti...

meidän tyttö nukkui ekan vuoden maks tunnin unia öisin. sitte yks vuoden jälkeen oppi nukkumaan tosin on vieläkin aika herkkä uninen. kyllä se siitä helpottaa. onkin kiva kun pääsee ryömii-äitille voi järjestää lisätyötä vaikka repimällä pöytäliinat ja verhot lattialle ;D

Anna kirjoitti...

Maiju: yllättävän hyvin meillä tosiaan kasvetaan. Luulen että kaikki nämä ongelmat ja liikkumaan lähteminen on seurausta samasta asiasta eli tyttösen temperamentista. Vilkkaus ja itsepäisyys ja kärsimättömyys tosiaan näkyvät :)
Olisin just siinä flickr -> blogger yhteydessä tarvinnut apua. Koneelta lataaminen on paljon hitaampaa.
Mi: Vuosi kuulostaa pelottavalta. Nämä reilut kaksi kuukautta riittäisi mulle jo. Ryömiminen tosiaan antaa uusia mahdollisuuksia. Vielä ei tyttönen ylety tekemään tuhoja, mutta haluaisi kovasi ja saa raivareita esim. keittiön avohyllyn edessä. Ja äitiä naurattaa (toistaiseksi).

Zelda kirjoitti...

Hui sentään, joko tuo pienoinen ryömii! Minnekäs se aika hävisi? Jaksuja ja voimahaleja lähetän, kovasti.