17.6.2009

Kukki viime viikolla

Viime viikolla kuvasin pihalla kukkivia. Bloggaamaan en kuitenkaan päässyt, sillä nettiyhteys on temppuillut. Vika on ilmeisesti puhelinjohdossa tai modeemissa. Elisalta sanottiin, että vika voi aivan hyvin olla reilut kaksi vuotta vanhassa modeemissa, sillä modeemit kestävät keskimäärin kolme vuotta. Kolme vuotta on musta kamalan vähän.


Tässä koosteessa ei ole mukana kaikki viime viikolla kukkineet lajit, ja nyt kukassa on taas uusia lajeja. Jospa juhannuksena paistaisi edes hetkittäin aurinko, niin kuvista tulisi kauniimpia. Jatkossa saattaa olla luvassa parempia kuvia uudella järkkärillä.

Tein joitakin muutoksia blogin ulkoasuun. Levensin kirjoitustilaa, jotta saisin ladattua kuvat isompina. Tämän kirjoituksen kuvakooste ei olisi mahtunut vanhaan pohjaan kokonaisena. Kapeampi sivuasettelu on kyllä paremman näköinen. Mietin vielä. Pyynnöstä lisäsin nuo tykkäys-jutut tuonne alas. Oikeastaan pyydettiin facebook-nappulaa. En juurikaan käytä facebookia, joten päädyin tähän ratkaisuun. Mitä tykkäätte?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kauniisti kukkii pihasi. Eilen illalla pingoitin kaulaliinasi (suorakaiteenmuotoinen) ja tänään päättelin langat. Muumilaatikko odottaa enää huivia ja paria muuta juttu :D

Alkuviikosta lähtee postin mukaan.

Ystävällisin terveisin, RAV-ystäväsi

Anna kirjoitti...

rav-ystävä: miten mä maltan odottaa?! Ja kun olen vielä reissussa alkuviikon. Ihanan kuuloinen paketti.
anna-itse

MysteryKnitter kirjoitti...

Waude! Ei tuossa voi kuin ihailla.