17.2.2012

Ennen ja jälkeen

Sain Kaapin ostettua. Olen siihen erittäin tyytyväinen. Juuri sopivan kokoinen ja tilava. Melkein kaikki astiat mahtuvat sinne ja hieman jotain muutakin. Ei tarvinnutkaan karsia astioita kovalla kädellä. Vielä kun tuo vaatekappi nurkasta muuttaa keväällä vintille ja astiakaappi saa hieman tilavamman paikan, niin sitten on melkein täydellistä.

Kaapin tuominen sisälle olikin isompi operaatio. Umpipuisena se on kamalan painava. Ovien kautta se ei mahtunut sisälle, sillä kuistimme on sen verran pieni, ettei kaappi mahtunut kääntymään ovista. Ainoa mahdollisuus oli olkkarin ikkuna. Tunnin tuskailun ja säätämisen jälkeen se mahtui juuri ja juuri. Ikkunasta piti poistaa helatkin, että mahtui. Mutta nyt se on täällä, eikä lähde enää mihinkään.

5 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Hieno on!

milla kirjoitti...

Ehkä juuri tuonkin seikan takia ennen ei huonekaluja ihan joka trendin vuoksi vaihdettu ;) Hieno on kaappi, mutta voin kuvitella vaan sen painon!

Zelda kirjoitti...

Ihana ihana kaappi ja klaffi viereisessä kuvassa on ihan kuin minun klaffini:) Rakastan myös tuollaisia vanhoja huonekaluja, harmikseni meillä on aika sekava kokoelma uutta ja vanhaa kotona.

Anna kirjoitti...

AnniP: Tykkään itsekin tosiaan :)

milla: Joo mä en ainakaan lähtisi noin painavi akalusteita jatkuvasti siirtelemään.

Zelda: Klaffi on miehen mummin perintöä. Sen kansi on rikki, kun murtovarkaat 60-luvulla väänsivät sen auki sorkkaraudalla. En tiedä saivatko sieltä saalista.

Meillä on pääasiassa vanhoja kalusteita, mutta muutamia uusia miehen tekemiä nekin tosin aika vanhahtavia. Niin ja uusi sohva, mutta aika ajattoman näköinen. Me ollaan suurinosa peritty, löydetty tms. ei ole tarvinnut montaakaan ostaa. Vanhaan taloon vain sopivia kalusteita ;)

Täti itse kirjoitti...

Ihana kaappi!

Meillä se on ainakin tasapainoilua vanhojen tavaroiden ja uusien "ihan hyväkuntoisten" välillä.