29.10.2011

Vihdoinkin!


Kummatkin, haalari ja tyynynpäällinen, ovat olleet tuskastuttavia projekteja. 90 senttinen villahaalari kirjoneuleena ja liian monta afrikkalaista kukkaa. Mutta valmistuivat, kun pakotin hieman itseäni. Löysin ihanan villatakkimallin, mutta päätin että saan aloittaa neulomisen vasta kun nämä ovat valmiita. Kummatkin projektit aloitin joskus kesähelteillä.

Haalarin neuloin yhtenä kappaleena lahkeista ylöspäin, sitten steekkasin sen auki ja ompelin vetoketjun (huonosti). Afrikkalaisten kukkien takapuolelle piti tulla raitoja virkattuna, mutta tulikin pellavakangasta ommeltuna.

Näitä tehdessäni mietin, että miksi ihmeessä aina sorrun jokseenkin älyttömiin projekteihin. Miksen vain voi neuloa ja virkata jotain nopeaa? Ja sitten aloitin neulomaan itselleni neuletakkia ohuesta, mustasta sukkalangasta. Koska se taitaa olla mun luonteeni.

18 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Upean näköisiä töitä molemmat. Ja voi miten isolta tyttönen jo näyttää!

heini kirjoitti...

:) Jokainen kukka erilainen, kaunis. Ja tuo villapuku on ihana!

AnniP kirjoitti...

Kauniita ovat molemmat.

Heidi kirjoitti...

Ihania molemmat! Millä mallilla tuo haalari on tehty? Minäkin aloitin juuri pienen projektin noista afrikkalaisista kukista, saa nähdä koska valmistuu... Aika mukavia ja koukuttavia virkata, mutta se päättely...

Maiju kirjoitti...

Miten ihanat väriläiskät! Molemmat! Haalari on hieno. Ja tyyny myös. Siis vieläkin pitää hehkuttaa, VAU! Mulla ois muuten jokunen virkattu kuusikulmio odottamassa elämäänsä peittona, mutta ehkä minun pitäisikin antaa sille elämä tyynynä, ei nimittäin hermot kestä siihen peittoon kun lanka on aikas ohutta ja valmista ei näy... Että saattaa olla et nappaan idean käyttöön!

kivitasku kirjoitti...

Upeita! Niin ihanat värit molemmissa...

Anonyymi kirjoitti...

Moikkis! Ihanan värinen haalari! Mä en ole tehnyt lisää kukkia, mutta mä aina kun se jostain putoaa taas eteen, mallailen sitä yhtä kukkaa kaikkialle, ne on musta tosi kivoja.
Ps piti sanomani, että sun kävijälaskuri varmaan lonksuttaa hirmutahtia eteenpäin, koska mä meen aina tän sun sivun kautta katsomaan noita blogeja jotka on tossa oikealla puolella. Sä olet mun portti blogimaailmaan. Liisa

RuusuLiisa kirjoitti...

Voi miten kaunis haalari! Mutten aloita mitään ennenkuin entiset on valmiina :D Menee siis ensi vuoden puolelle..

Lotta kirjoitti...

Sen takia, että monimutkasista ja työläistä käsitöistä saatu tyydytys on myös täysin verrannollinen nähtyyn vaivaan :). (Ja koska jääräpää ei osaa lopettaa ajoissa, ainakaan mun tapauksessani.)

Ihanat tuli molemmista, onnea suuresta päätökseen saatetusta työstä! :D

-maria- kirjoitti...

Haalarista tuli ihana! Ja kyllä tyynykin kaunis on :)

Hannaliini kirjoitti...

Ihania molemmat, mutta oikein supersuperihana tuo haalari!

Heidi kirjoitti...

Sinulle olisi blogissani pieni haaste. =)

Anna kirjoitti...

HEI KAIKKI!

Kiitos kommenteista! Heidi ohje on Kotivinkistä 19/2008. Mä voin skannata ja lähettää sen sulle, jos haluat. Kiitti haasteesta, vastaan siihen pian.

soila kirjoitti...

sä oot kyllä ihan käsittämättömän taitava. vau!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana haalari ja tyyny - ja takkisi tuolla aiemmissa postauksissa. <3
Sari

Heidi kirjoitti...

Voisin kyllä ottaa ohjeen talteen, kiitos! =)

Osoitteeni on peheka@luukku.com =)

Jaana kirjoitti...

Huikean hienoja molemmat! Haalarissa värit soljuvat niin kauniisti. Yritin kommentoida tätä jo tuoreeltaan, mutta en millään saanut kommenttiani läpi, mutta onneksi edes nyt onnistuu...

Anna kirjoitti...

Heidi: laitan sen tulemaan sulle kunhan saan aikaiseksi.

Jaana: Mullakin on aina välillä ongelmia bloggerin kassan. Mä tykkään kovasti noista haalarin langoista. Ostin ne neulekaveriltani Zeldalta, joka värjää lankoja. Tiesin heti, mitä haluan niistä tehdä.