5.11.2011

Ulkona

Kesän tai oikeastaan syksyn viimeisiä kukkia. Syötiin todennäköisesti viimeiset vadelmat pensaasta. Laitettiin puiden ympärille verkot jäniksiltä suojaamaan. Naurettiin meidän keltaista maatiaisluumua. Pieni kuin mikä, vaikka kasvanut jo yli 5 vuotta paikallaan. Jostain syystä se on unohtunut verkottaa joka talvi. Ja joka talvi jänikset ovat sillä herkutelleet. Jänisten bonsaipuu.

Talvi ei ole vielä tullut, mutta olen ajatuksissani jo ensi keväässä ja kesässä. Mietin mitä teen sitten. Ainakin yhden uuden kukkapenkin keinun viereen heinikon tilalle. Kasvimaan perustaminenkin olisi ihanaa, mutta se on iso projekti. Tarvitaan kaivinkone ja vaikka mitä.  Kasvimaan reunaan haluaisin kasvihuoneen suojaamaan pohjoisilta tuulilta. Kohopenkit ja vesisäiliö. Katsotaan sitten.


4 kommenttia:

kivitasku kirjoitti...

Erikoisen "kesäisiä" kuvia, kun ensi kuussa jo joulu...:) Kivoja suunnitelmia!

huuuhtala kirjoitti...

Mukava kuulla, että puketti löysi tiensä perille asti :)

heini kirjoitti...

Huh, mietin jo että ensi keväänä suurempiakin elämänmuutoksia ;). Onpa vielä siellä teillä kauniita kukkia jäljellä. Ja vieläkin niitä vadelmia :D! Tai siis oli.

Tiikerinlilja kirjoitti...

Toivottavasti talvi kuitenkin tulee, vaikka nyt onkin ihmeellisen lämmintä. v.2008 helmikuussa meidän nurmikko oli ihan vihreä ja kaverilla tuli samana talvena orvokit esille. Jotenkin sitä kevättäkin arvostaa ja odottaa enemmän, jos takana on kunnon luminen talvi.