14.10.2011

Eilen HelsingissäMinulla oli eilen asiaa Helsinkiin. Yhdistettiin siihen kokopäivän mummola vierailu. Maalaislapsi sai keinua, keinua ja keinua. Ensin keinutimme yhdessä mummo ja minä. Sitten lähdin asioilleni ja mummo keinutti vielä kaksi tuntia. Lopulta kuulemma jalat eivät enää kantaneet keinusta pois noustessa.

Minun asiani oli osallistuminen kasvisruokalijoista tehtävän tutkimuksen infotilaisuuteen. Tutkittavina on pitkään vegaaneina eläneitä ja sekasyöjä verrokkeja. Tutkivat vitamiinien ja kasvinsuojeluaineiden yms. myrkkyjen saantia. Halusin ehdottomasti osallistua, vaikka vaatiikin minulta hieman vaivaa. Aihe on kiinnostava etenkin noiden myrkkyjen osalta. Tutkimus on maailmanlaajuisesti harvinaislaatuinen. Jännittävää saada keväällä kuulla omat tulokset.

3 kommenttia:

kivitasku kirjoitti...

No kylläpäs tyttö jaksoi keinua:) Mielenkiintoinen tutkimus, on tärkeää että löytyy sinunkaltaisiasi halukkaita antamaan ajastaan yhteisen hyvän vuoksi!

Mirva kirjoitti...

Onpa mielenkiintoisen kuuloinen tutkimus! Kerrothan siitä sitten enemmänkin kun tuloksia tulee!

heini kirjoitti...

Keinuminen on kuulemma terveellistä, aktivoi aivosoluja vai miten se menikään... Tyttösi sai oikein kunnon älykkyysannoksen :)

Onpa mielenkiintoinen tutkimus. Minua myös kiinnostaisi kuulla tuloksista. Oletko muuten vegaani vai sekasyöjä? (Onko sekasyöjä tässä yhteydessä kasvissyöjä, joka syö myös jotain elänkunnantuotteita kuten maitoa ja munia)? Minua on viime aikoina alkanut kiinnostaa elävä ravinto sen takia kun kuumentaessa kai häviää tärkeitä aineita?