13.8.2011

Eilen
Teimme yhden päivän autoloman Toijalaan ja Tampereelle. Toijalasta haimme kauan odotetut tapetit. Siitä lisää myöhemmin. Tampereella söimme yhdet parhaista falafeleista ikinä, kävimme leikkipuistossa, jossa oli muitakin lapsia, tapasimme Tallipihan kahvilassa aika pikaisesti Mirvan, lapsen ja miehen. Heitä tapaisi mielellään toistekin. Sitten kävelimme tyttönen olkapäilläni kaupugin läpi autolle, haltioiduimme Punnitse ja säästä kaupasta (joka oli paras ko. kauppa ikinä) ja herkuttelimme kotiin ajaessa. Kotona piti vielä aloittaa tapetointi, mutta ei  meistä enää siihen ollut.

Tampereella olisi kiva käydä toistekin.

4 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Hei,

kiitos tunnustuksesta! Tämä onkin ensimmäinen blogilleni :)

Ja voi kun remontointi olisikin vain tapettien valitsemista! Sillon remontointi olisi niiiiin hauskaa. Itse en ole vielä edes ehtinyt pohtia mitään tapetteja saatika lattioiden pintoja. Paitsi tänään selvisi, että saamme laitettua kunnon lautalattian toiseen yläkerran makuuhuoneista. Olen niin tyytyväinen!

Anna kirjoitti...

Mirka: Niin olisipa remontti vain tapettien valitsemista! Mutta yritän sulkea sen kaiken muun pois mielestäni, ettei tunnu niin ärsyttävältä.

Mutta aloita nyt ihmeessä tapettien valitseminen ja lattioiden miettiminen. Sehän on kaiken suola.

Mirva kirjoitti...

Tulkaa ihmeessä käymään kunhan me saadaan koti kuntoon! :) Olisi kiva nähdä teidät uudestaan.

Anna kirjoitti...

Mirva: Tullaan mielellämme! Katsellaan sitten syksymmällä.