15.7.2011

Sadepäivä olohuoneessa
Kun koko päivän tihuttaa ja ulkona ei oikein huvita olla, on hyvä, että on olohuone, edes jonkilainen. Olohuone on vielä kovin kesken, mutta voi siellä kiivetä tikapuille, soutaa kumiveneellä, ommella ja kuunnella musiikkia. Mitä muuta sitä olohuoneelta oikeastaan voisi toivoakaan? No ehkä sohvaa. Sen tilasin tänään, suomalaiselta valmistajalta. Niillä on lomat ja sen jälkeen muita tilauksia jonossa. Sen saa syyskuussa. Mutta sen kanssa eletään sitten loppuelämä. Melkein niin lupaa valmistaja.

Remontti on oikeastaan seisahtunut. Seuraavaksi olisi vuorossa tapetointi. Olemme kuitenkin onnistuneet valitsemaan niin suositun tapetin, että se on tehtaaltakin loppu. Olemme tehtaan jonotuslistalla. Enpä olisi uskonut moiselle joutuvani. Olen kyllä yrittänyt löytää korvaavaa, mutta mikään ei miellytä yhtä paljon. Vielä emme ole valmiita kompromissiin.

Tapetin lisäksi olohuoneesta puuttuu yläkerran portaat, uusi pönttöuuni, listat ja sähköjohdot. Mutta ne tulevat sitten joskus, ensin tapetti (toivottavasti).

8 kommenttia:

kivitasku kirjoitti...

Kaunis tuo hirsiseinä:)

Maria/Sinisen linnan kirjasto kirjoitti...

Kovin tutulta näyttää ja kuulostaa tuo keskeneräisyys! Saanko udella, mitä tapettia jonotatte?

Minna kirjoitti...

Pitkällinen prosessi tuo remontin teko. Me ollaan etsitty asuntoa niin kauan, että ajatuskin remontista hirvittää - mutta olisihan se kiva päästä miettimään omanm kodin laittamista vuokrakämpän maalarinvalkoisten seinien tuijottelun jälkeen.

heini kirjoitti...

Mahtavaa kun olkkarissa voi soutaa kumiveneellä :D Tuo tapetti on kyllä ihana, tuttu joistain muistakin blogeista ja kaikki sitä tuntuvat aina ihailevan. Tuleeko teille okran värisenä?

Pilvi kirjoitti...

Luulenpa että viihtyisin tuollaisessa olohuoneessa. :) Kaunis ompelupöytä!

AnniP kirjoitti...

Hyvältä näyttää, minäkin iskun silmäni ompelupöytään! Olisipa itsellänikin oma työpöytä, nykyään saunuroin pienen jakkaran päällä ja istuimena on lattia.

Anna kirjoitti...

Kivitasku: Vanhat hirsiseinät ovat kauniita. Meillä vaan ne on makkarissa ja keittiössä olleet niin likaisia, ettei voinut jättää esille. Nyt kun voi niin jätetään.
Maria: Philgren & Ritola tapettitehtaan Kiurujen yötä keltaisena. Tapetti sanan kohtaa klikkaamalla pääsee katsomaan näytettä. Keskeneräisyys kaiketi kuuluu vanhassa talossa asumiseen. Välillä sen unohtaa, välillä se rasittaa.
Minna: Muistan tuon tunteen. Mutta meillä remppaa on tehty niin hitaasti ja hartaudella, että se on jo normaali olotila.
heini: Mä olen halunnut tuota tapettia jo vuosia. Muutkin ovat tajunneet sen ihanuuden ja siksi odotellaankin. Meille tulee keltaisena. Sitä tuo näyte yrittää kuvastaa. Ei siitä ole olemassakaan tuon väristä versiota, jolta näyttää mallissa.
Pilvi: Hyvin siellä tosiaan viihtyy jo nyt. Vaikka olisihan se ihanaa saada valmiiksi. Pöydän toin juuri mökiltä.
AnniP: Kuulostaa raskaalta! En saisi ikinä saumuroitua mitään, jos pitäisi tehdä se noin! Mutta ompelupöytä on kyllä pitkä aikainen haave mullekin. Toteutui juuri pari päivää sitten.

Mirka kirjoitti...

Oma työhuone tai kirjasto olisi niin ihana. Tai edes oma rauhaisa nurkkaus. Kaukainen haave, mutta ainahan siitä voi onneksi haaveilla :)

Me ollaan vietetty sadepäiviä leipomalla, käymällä elokuvissa ja kirjastossa lainaamassa dekkareita. Vaikka niin jo uhosin, että ei enää koskaan enää dekkareita. Yöunethan niistä menee.