13.3.2011

Työntäyteinen viikonloppuViikonloppu on kulunut taloa tyhjentäessä. Nyt alkaa jo näyttää paremmalta. Paljon on työtä kuitenkin vielä edessä. Mies on ahkeroinut enemmän, minä minkä olen jaksanut. Väsähdän nykyään nopeasti. Johtuukohan se huonosta kunnosta vai/ja univelasta?

Perjantaina aloitin urakan järjestämällä lankalaatikkoni. Kaksi pahvilaatikollista löysin pois laitettavaa. Niille on ehkä löytynyt jo ottajiakin. Pari vaalean haaleaa kerää värjäsin Kool Aideilla imeliksi. Mitenköhän tuo väri pysyy? Mietin millaisia neuleita uskallan tehdä.

Saatuani itselleni valmiiksi vuodenaloitussukat jatkoin sukkalinjalla. Vuodenaloitussukat olivat hidasprojekti. Valitsin ravelrysta kauniilta näyttävän mallin. Ensimmäisen sukan kantapään kohdilla huomasin, ettei ohje ollutkaan niin loppuunasti mietitty, kuin olisin toivonut. Kun neulon sukkia ohjeesta haluan ohjeen olevan mietitty pienintäkin yksityiskohtaa myöten huolellisesti. Jonkin aikaa sukat odottelivat ja sitten jatkoin mieleni mukaan.

Tyttönen on nykyään kovin vahvatahtoinen. Tietää tarkalleen mitä haluaa. Kirkuu ja raivoaa, jos ei saa haluamaansa. Onneksi toistaiseksi käyttäytyy niin vain kotona. Miten niin pienellä voi olla niin iso tahto?

Illalla tyttönen toimi arpajaisten epävirallisena valvoja ja mies onnettarena. Arvonnan voitti Kassu. Lankalaatikon inventaarion innoittamana päätin arpoa toisenkin voittajan eli Heinin. Laittakaa minulla s-postia osoitteeseen ansalanka@gmail.com.

4 kommenttia:

kassu kirjoitti...

mitä mitä. minäkö voitin :)

Sari kirjoitti...

Kyllä se oma tahto vielä näyttäytyy kodin ulkopuolellakin, usko pois! Ja hyvä se on, että lapsella on omaa tahtoa. Tosin sitä ei aina äiti jaksa.....

Sini kirjoitti...

Nauereskelen tuolle kissa taaperokärryssä-kuvalle. Ilme on vähän sellainen "kaikkea tässä pitääkin kestää", jonka tunnistan omassa koirassa kun neit 2 v on kimpussa :-D

Anna kirjoitti...

Kassu: Sinä sinä. Laita mulle s-postia.
Sari: Omantahdon näyttämistä kaupassa odottelinkin jo innolla :P Mulla on kyllä lehmän hermot, toivottavasti ne säilyy jatkossakin.
Sini: Kissa raukka on kovilla. Muut ei ehdi/jaksa huomioida sitä, kuin tyttönen. Välillä menee tuolla ilmeellä silitettäväksi tai kärryteltäväksi.