16.3.2011

Värikäs ompelulanka-aarre


Taloa tyhjentäessä löytyy vaikka mitä ihanuuksia kaiken roskan ja turhauttavan ryönän lisäksi. Tänne on ollut säilöttynä muutama peritty omaisuus. On ajateltu, että kyllä ne mahtuu, käydään läpi sitten myöhemmin. Nyt on se myöhemmin. Helpompi olisi ollut aiemmin. Miehen isoäiti oli modisti. Hänen perintönään löytyi mm. ompelulanka-aarre. Laatikoihin väreittäin lajiteltuja ompelulankoja. Osassa on puiset puolat. Laatikosto ei ikävä kyllä mahdu meille sisälle. Jouduin sekoittamaan lajitelman, mutta vielä joskus lajittelen ne uudelleen.

Vanhojen ikkunalaisen läpi tuleva valo on kaunista. Piirtää hienoja, kokoajan muuttuvia heijastuksia ympäriinsä. Meillä on varastossa vanhaa lasia, jos ikkunoita joskus tarvitsee korjata. Sileää lasia niihin ei saa laittaa!

4 kommenttia:

Peanut kirjoitti...

Hienoa valotaidetta tosiaan, ja näyttäisi olevan vähän muutakin taidetta työn alla :)

Mirva kirjoitti...

Samaa sanon kuin Peanutkin.

Ja mietin, että mihin modistin laatikosto menee. Meillä kun olisi tuollaiselle pikkukeittiössämme tarvetta.

Maiju kirjoitti...

Voi miten hieno aarre! Juuri tänään mietin, miten hienoa olisi, jos olisi paljon erivärisiä ompelulankoja, voisi kokeilla ompelukoneella aplikaatioiden tekoa, mutta kun on ne yksittäin ostettuna todella kalliita ne ompelulangat.. Ja ui miten hienot värit on tulollaan alimmassa kuvassa!

Anna kirjoitti...

Peanut: Aloitin tekemään arpajaispalkintoa.
Mirva: Ei mies raaski tuosta luopua. Varastoidaan se johonkin sellaiseen paikkaan, jossa langat eivät ehkä säilyisi.
Maiju: Mä olen miettinyt koneella aplikoimista myös. Ostinkin muutaman langan sitä varten joskus. En ole vielä ehtinyt kokeilla. Joskus sitten kun ompelu on taas helpompaa.