1.1.2011

Tervetuloa uusi vuosi!Mieheltä sain joululahjaksi lupauksen siitä, että remontti etenee paljon tänä vuonna. Vuoden ensimmäisenä päivänä remontti ei edistynyt, pikemminkin otettiin takapakkia. Keittiöstä tuli taas hetkeksi verstas. Tyttösestä se oli hyvä homma ja isi sai innokkaan apulaisen.

Minä olisin oikeastaan halunnut siivota uuden vuoden kunniaksi. Siivoaminen ei tullut kysymykseen, joten päätin aloittaa vuoden erityisen ihanalla neuleella. Kaivoin laatikosta pari vuotta sitten vaihdossa saamani lankavyyhdin. Lankalaatikoideni aarteen. Se on Hand dyed in Knitlob's Lair -lankaa, joka on värjätty vartavasten minulle. Vyyhti oli kaunis, mutta neulottuna lanka vasta kaunista onkin.

Uutena vuotena olen aina tehnyt lupauksia. Viime vuoden lupaukset pitivät jotenkuten. Katsotaan miten käy tänä vuonna. Lupaan ainakin lupaan opetella postiivista ajattelua ja asennetta. Lupaan myös tehdä hyviä tekoja. Vuoden ensimmäinen, tai oikeastaan viime vuoden viimeinen, hyvä teko on sivarisukat. Kaksi paria lähtee postiin heti ensi viikolla. Varmistin, että ehtivät vielä perille. Seuraava hyvä teko on vielä mietinnän alla.

4 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Oikein riemukasta Uutta vuotta! Tuo lanka on upean näköistä.

AnniP kirjoitti...

Iloista vuoden alkua!

Sari kirjoitti...

Aivan ihanaa lankaa!
Onpa mukava, että tyttönen on heti opettelemassa myös noita remonttihommia. Pitikö isä tilanteesta yhtä paljon?

Anna kirjoitti...

Sari: Isistä se oli hauskaa hetken. Mutta sitten selvisi, että hommat ei tuon apulaisen kanssa kyllä etene yhtään. Lopulta jouduin lukittautumaan makuuhuoneeseen apulaisen kanssa.