6.2.2011

Poissa tieltä
Kaksi viimeistä viikonloppua olemme olleet tyttösen kanssa mummolassa. Lähdimme pois miehen tieltä, että saisi rauhassa rakentaa ja nukkua. Verstaan (varaston) rakentaminen on edennyt enemmän, kuin uskalsimme toivoa remonttiaikataulua tehdessämme. Pieni osa on eristetty käsin. Ison osan eristys voi odottaa kesään. Pian pääsemme tyhjentämään talon remontoitavia osia.

Mummolassa saimme aikaa kaaoksen. Kirjahyllyt tuli tyhjennettyä useaan kertaan, lehdet levitettyä lattialle, keittiön laatikot tyhjennettyä ja lelut leviteltyä. Tavaroita kuljeteltua huoneesta toiseen,  niin ettei ne ehkä pitkään aikaan löydä takaisin omille paikoilleen. Aivan kuin pommi oli räjähtänyt. Mutta mummoa ei haitannut. Toivotti meidät tervetulleeksi taas uudestaan.

Nukkuminen on ollut tässä välissä taas huonompaa. Nyt kuitenkin on ollut muutama hyvä yö, vain muutama herääminen. Päivisinkin tyttönen on nukkunut paremmin. Tänään on nukkunut kahdet yli tunnin pituiset päiväunet.

Kamera unohtui reissusta, mutta kotiin tultuamme tyttönen nukkui autossa hyvän tovin. Hain kameran sisältä, kuvasin kauniissa auringonpaisteessa ja ihailin pihamme haapoja. Lempipuita. Ovat niin kauniin, säännöllisen mallisia.

Ei kommentteja: