11.2.2011

11022011
Hauska päivämäärä tänään. Tällaisena päivänä kannattaisi tehdä jotain suurta. Me ei tehty, elittiin vain ihan tavallista arkea. Parempi niin. Kaksi päivää meni koko perheeltä oksennustaudissa, tänään oli ensimmäinen tavallinen päivä.

Ennen kipeäksi tulemista tein miehen synttäreiden kunniaksi raakasuklaata. Kokeilu oli toinen ja viimeinen. Se ei ole minun lajini, vaikka on kuulemma tosi helppoa. Tein ohjeiden mukaan ja kaksi päivää suklaan seistyä, kaavin osittain sulan massan lautaselle. Tämä oli kuitenkin onnistuneempi kokeilu, kuin ensimmäinen. Taidan lisätä keon joukkoon jauhoja, jos tuosta saisi vaikka keksejä.

Seuraavaksi kun haluan syödä herkkuja kokeilen Kodin kuvalehdessä ollutta reseptiä taatelipalloista: liotettuja, soseutettuja taateleita, kookoshiutaleita ja kaakaota sekoitetaan ja pyöritellään palloiksi. Muitakin saman jutun, jossa joogakoulun opettajat kokkaavat, voisi kokeilla. Ekotalosta kertova juttu oli myös kiinnostava. Välillä tuo lehti yllättää erittäin positiivisesti.

2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Jopas on onnellinen ilme ylinnä :) Mekin huomasimme hauskan palindromipäivän, mutta ihan arkea täälläkin vain elettiin. Minulla kävi erään toffeekokeilun kanssa hiukan samankuuloisesti kuin tämän suklaajutun.. sitäkin kokeilin kahdesti eikä silti tullut mitään. En kokeile enää :)

Anonyymi kirjoitti...

Maiju: Tavallinen arkihan sitä merkittävintä on, joten kai se sopii tuollaisiin päivämääriin.

Anna-itse