13.4.2009

Pääsiäinen
Pääsiäinen tuntui tulevan niin hitaasti - kuin myös kevätkin tänä vuonna. Lauantai aamuna vihdoinkin oli ihana auringonpaiste ja lämmintä. Ihanuus jatkui hetkittäin, muttei vielä riittävästi, jotta kaikki lumet sulaisivat.


Pääsiäisen alla sain postissa yllätyksekseni ihanan kirjapaketin. Olen ilmeisesti tilaillut liikaa tavaraa netistä, koska tämä ennakkotilaus oli kokonaan unohtunut. Cookie a:n Sock innovation sai minut innostumaan taas sukista. Ihana kirja! Ensimmäiset sukat valmistuivat pääsiäisen aikana pääsiäisen värisestä langasta.


Malli on kai-mei ja lankana Mokkasukkaa nimeltään Pirkka. Puikot ovat 2 mm ja kärkikavennukset kavensin nopeammin pois, ettei sukista tule liian isoja. Tykkään!

9 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Minä olen vasta tyytynyt lukemaan sitä kirjaa uudestaan ja uudestaan, mutta just tuota mallia ajattelin ensimmäisenä toteuttaa. Ne on ihanat!

Zelda kirjoitti...

Onpas vallan herkulliset sukkaset. Minulla ei tuota kirjaa vielä ole, saapi nähdä kauanko pystyn vastustamaan, kun näitä kirjan upeita sukkia alkaa tupsahtelamaan kuin sieniä sateella.

Mukavaa pääsiäistä!

hanna_h kirjoitti...

Ihanat sukat! Argh, mulla ei vielä edes ole Keksin opusta, koska olen pässi enkä älynnyt ennakkotilata. Sanomattakin on varmaan selvää että bookdeposta se on loppu :P Noh, uutta erää odotellessa..

Tui kirjoitti...

Ihanat sukat! En malta odottaa että saan käsiini tuon kirjan!

S kirjoitti...

Kauniit ja raikkaat sukat. Tuo väri loistaa herkkuna silmiin tähän vuodenaikaan.

Toisaalta harmitti nähdä nämä, koska kiikunkaakun päätös olla hankkimatta kirja alkoi horjua entisestään')

Tess kirjoitti...

Kauniin vihreät sukat!

Tintin kirjoitti...

Voi, miten kauniit sukat.
Väri on todellakin hyvin keävinen.

santra kirjoitti...

Wau, mitkä sukat!

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice socks.