14.4.2009

Kehruukurssin käytyäni en saanut muutamaan yöhön nukuttua. Mietin vain sitä kuinka kivaa kehrääminen on, mitä kaikkea voisinkaan tehdä ja mistä saisin rukin. Uudet rukit ovat melko kalliita, eikä moderneja rukkeja tuntunut suomesta löytyvän käytettyinä. Olin jo kurssilla kuitenkin kuullut jonkun huutaneen itselleen rukin eBays:ta. Ja sieltähän munkin oli pakko mennä itselleni rukkia etsimään. Viikon päivät mietin ja sitten huusin. Reilun viikon jouduin vielä odottelemaan kuumilla hiilillä. Tänään sain kuitenkin postista pakettikortin.

Pakettia oli tietysti lähdettävä heti hakemaan. Pienen kokoamissession jälkeen minulla on oma ihana rukki. Tämä on siis Louetin S10 rukki, jonka huusin eBaysta käytettynä. Se tuli postitse Hollannista. Maksoin rukista postikuluineen n. 210 euroa. Rukin lisäksi sain myös käsikarstat ja rukkiin integroitavan vyyhdinpuun. Mielestäni tein hyvät kaupat. Rukin olisi saattanut saada halvemmallakin esim. saksan ebays:ta, mutta tämän rukin myyjällä oli kokemusta pakettien lähettämisestä ulkomaille.

Ehdin kokeilla jo hiema kehräämistä. Se oli juuri niin mukavaa, kuin kurssillakin. Seuraavaksi taidankin ruveta selvittelemään villan ostamista.

Ja kiitos kaikille sukkiani kommentoineille. Kommenteistanne tuli hyvä mieli.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut, myönnetään, että hyvät kaupat, kun tuollaiset kylkiäisetkin!

Se saksalaisen rukin pitkä teksti liittyi muuten siihen, että paitsi kehräämistä "spinnen" tarkoittaa ei-ihan-toden suoltamista - näit varmaan omasta sanakirjastasikin.

Se hiukan epäluuloinen

KESÄN LAPSI kirjoitti...

Onnea hyvästä kaupasta. Kiva, että pääset heti kokeilemaan "uusia" taitoja ja oppimaan uutta kehruusta. Voi kun minäkin osaisin, huoh!

Anonyymi kirjoitti...

hei, olen salainen rav-ystäväsi ja tulin kurkkimaan jälleen blogiisi :D Aamulla sain tietosi ja olet hyvin kaltaiseni, joten ainakin osan toiveistasi voin toteuttaa. Jätän aina puumerkkiä kun vierailen täällä. Seuraa kommenttejasi.

Anonyymi kirjoitti...

HEI salainen rav-ystäväni! Onpas jännittävää! Seurailenkin paremmin kommenttejani. Olen ollut siinä viime aikoina tosi huono.

anna-itse