1.8.2011

Heinäkuun viimeinen viikonloppuViikonloppuna meillä on kunnostettu vanhoja ikkunoita ja pähkäilty, mistä niitä saataisiin lisää. Yläkerran toiselle puolelle suunnitellut vanhat ikkunat ovat niin huonosta materiaalista tehdyt, ettei niitä kannata kunnostaa. Ennen syyssateita olisi kuitenkin saatava ikkunat paikoilleen. Nyt jo kaatosateilla vettä on tullut sisään pari kertaa.

Olohuoneen seinät on liisteröity ja mies parhaillaan paperoi niitä tapetin alle tulevalla paperilla. Lupasivat tehtaalta, että ensi viikolla olisi ehkä tapettia saatavilla. Jännityksellä odotan.

Ajatukset ovat jo kääntyneet syksyyn. Olen ostanut syksyä ja talvea varten joitakin vaatteita tyttöselle kirppiksiltä. Itselleni olen katsellut harrastusta kansalaisopistosta. Uuden kielen opiskelu kiinnostaisi, mutta tällä päällä se taitaa olla turhaa. Taidan yrittää jollekin käsityökurssille. Liikunta harrastuksina olen taas yrittänyt käydä lenkillä ( juoksemiseksi sitä ei voi kutsua ja hölkkääminen on niin hassu sana). Olen myös miettinyt pyörän ostamista. Sellaisen pyörän, johon saisi turvaistuimen kiinni ja jolla jaksaisi polkea isojakin mäkiä ylös. Voitaisiin sitten pyöräillä muskariin, jossa jatkamme taas syksyllä.

3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Täälläkin alkaa mieli kääntymään jo kohti syksyä, vaikka vielä on pikkaisen kesää jäljellä. Paljn tuli koettua, paljon jäi puuhaa ensi kesälle.

Minulta varastettiin viikonlopun aikana lukittu pyörä kotipihalta. EI kiva :(

Sari kirjoitti...

Syksyn tulo vaan on niin ihanaa!

milla kirjoitti...

Jos vastaan sattuu rompetoreja, niin siellä kannattaa käydä katselemassa nuita ikkunoita. Näin paljon vanhoja ikkunoita ja mietinkin, että täältähän saattaisi löytää sopivan jos oikein hyvä tuuri käy :)