20.7.2011

D-vitamiini

Sain vihdoin pingoitettua ja kuvautettua tämänkin toukokuussa valmistuneen neuleen. Lankana on ihanaa Zeldan värjäämää. Zelda värjäsi langan itselleen takkilangaksi, mutta ei sitten tykännytkään väristä. Minun onnekseni hän laittoi sen myyntiin. Se on ihanan pehmeää. Lanka on 70 % Blue face Leicester -rotuisten lampaiden villaa ja 30 %  nailonia. 100g lankaa on 345m, ohuen sukkalangan vahvuista siis. Lankaa meni ihan himpun verran yli kolme kerää.  Malli on Heidi Kirmaierin D-vitamin (ravelryssä). Koko on pienempi M. Puikot 3,5 mm.

Joku rintakoru tähän pitää hankkia pitämään tuota reunusta paikoillaan, jos takkia haluaa pitää kiinni talvella.

Lankaa on jäljellä vielä melkein 2 kerää. Tekisi mieli neuloa siitä jotain tyttöselle. Onkohan hassua, jos meillä on samasta langasta neuleet?

9 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Aivan mahdottoman kauniin keltainen, ja mallikin:) Osaispa sitä pukea itselleen joskus jotain muutakin kuin mustaa tai valkoista tai harmaata..
Eikä minusta ole yhtään hassua jos teillä neitosen kanssa on samasta langasta neuleet!

heini kirjoitti...

Ompa se kaunis! Malli, väri ja varsinkin kiinni ollessa ne "säteet" tulee kauniisti esiin etupuolellakin. Tunikasta myös tykkään. Juuri sellaisia vaatekappalia molemmat joita itsekin tykkäisin pitää.

Minna kirjoitti...

Onpa pirtsakka neule! Väri sopii malliin, ja malli varmaan ihanasti viileneviin alkusyksyn iltoihin. Siis sitten, kun helteet todella lakkaavat... Mekkokin pisti silmään, hauska!

Zelda kirjoitti...

Tulipas siitä aivan mahdottoman kaunis:) Väri ja lanka sopivat tuohon malliin juuri kuin nenä päähän. Ihana nähdä se valmiina!

Ei kun pikkutirppanalle vaan myös keltaista - ei ollenkaan hullu ajatus:)

kivitasku kirjoitti...

Kaunis! Pelkästään kiva jos äidillä ja tytöllä neuleet samaa lankaa:)

Anna kirjoitti...

RuusuLiisa: Kiitos! Mulla värien käyttäminen menee kausittain. Nyt on selvästi keltainen kausi. Joskus käytän vain mustaa ja harmaata.
heini: Heti kun sain Zeldalta langat tiesin, minkä mallin niistä neulon. Yhdistyvät tosiaan mustakin hyvin malli ja väri.
Minna: Vähän neuloessa epäilytti tuo pirtsakkuus. Mutta kyllä se tuntui kivan väriseltä päällä. Nyt pistin kyllä kaappiin odottamaan niitä viileneviä ilmoja. Mekko on Indiskasta ostettu tänä kesänä.
Zelda: Värjäsit langan kesälirpaketta varten. Eikös tästä tullut juuri sellainen?! Kiitos vielä langoista, hyvä ettet tykännyt ;)
Kivitasku: Kiitos! Taidan tehdä sitten tyttösellekin oman keltaisensa, kun olette sitä mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana neule, sopii todella hyvin sinulle! Ja tosi kiva mekkokin :)

Mirka kirjoitti...

Toi äskeinen viesti oli minulta. Olin mämmikoura enkä huomannut laittaa nimeä mukaan että hyvää päivää vaan :)

Ihana neule, sopii todella hyvin sinulle! Ja tosi kiva mekkokin :)

Anna kirjoitti...

Mirka: Kiitos! Mäkin olen usein mämmikoura...