5.6.2011

Eilen vietimme leppoisan kesäpäivän Serkkutytön syntymäpäivillä Suomenlinnassa. Sisämaassa maalla asuvalle lapselle kaupungissa ja saaressa oli paljon ihmeellisiä asioita: lokkeja, vettä, veneitä ja joukoittain ihmisiä. Ihana paikka kesällä.

Serkkutyttö sai toivotun kissanmekon syntypäivälahjaksi. Kissan virkkasin jokunen vuosi sitten. Toiveena oli punainen mekko, jossa on mustia pilkkuja ja pitsikaulukset. Ei kuulemma olisi haitannut, jos ei ole ihan sellainen, kuin serkkutyttö ajatteli. Hetken mietin, sitten kävin ostamassa punaista lankaa (kaikkia muita värejä olisi ollut varastoissa). Päätin oikoa ja kirjoneuleiden tms. sijaan pilkut piirsin kangastussilla. Pitsikauluksen virkkasin. Mekko oli mieluinen. Seuraavaksi toivottiin kissan täyttämistä.

Toissa päivänä ehdin ommella housut. Osallistuin tammikuussa sellaiseen facebook haasteeseen, jossa lupauduin tekemään kommentoijille jotain itse. Kaverini kommentoi, mutta ompelin hänen pojalleen. Mokasin kyllä tuon kankaan leikkaamisessa. Mutta nythän kuviot ovat oikein päin pojan katsellessa. Kaava on Ottobrestä 1/2011 haaremihousut.

Uuden kirjani innoittamana kokeilin kirjailua. Hauskaa! Uusia ideoita on jo muhimassa.

1 kommentti:

Zelda kirjoitti...

Tulipas mekosta hauska ja niin passeli kissalle:)