18.4.2011

Viime viikolla


Kummallisimmalta tuntui seistä olohuoneessa ja kaivaa maata. Lattia purettiin kokonaan pois ja sen alta kaivettiin roskia ja multaa ja maatunut kanto pois. Toiseen tilavampaan kulmaan jätettiin muistoksi tyhjät pullot. Nyt on jo uusi välipohja paikoillaan.

Kivointa oli monien kavereiden tapaamiset.

Ihaninta oli lämpö ja aurinko.

Inhottavinta oli oksennustauti minulla ja tyttösellä. Tyttönen on edelleenkin kovassa kuumeessa, jo neljättä päivää. Kuume nousi tänä aamuna uudelleen 39 asteeseen. Kävimme varmuuden vuoksi lääkärissä. Lääkäri ei ollut huolissaan, mutta lupasi soittaa ja kysyä vointia huomen aamuna. Minusta se tuntui hyvältä, välittävältä.

Innostavinta oli päästä pihalle hieman haravoimaan ja hommailemaan.

Ihastuttavinta oli postissa tullut uusi kirja Karins broderier.

Ihmetyttävintä oli vaalitulos.

Vähimmälle jäi käsitöiden tekeminen. Vaihteeksi näinkin.

5 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Minustakin tuntui aika oudolta nakella maata ikkunasta pihalle. Sittemmin arkiseltakin. On kyllä hyvä tuntea kotinsa ihan maanrajasta alkaen. Mikä mahtaa tuo kaunis kirja olla?

Zelda kirjoitti...

Muutoin vallan kivoimman kuuloista paitsi se oksutauti, hus pois sellaiset:)

Anna kirjoitti...

Anni P: Se on tuo Karin Holmbergin kirja Karins broderier. Lisää voit selailla adlibriksessa:

http://www.adlibris.com/fi/searchresult.aspx?search=quickfirstpage&quickvalue=karins+broderier&title=karins+broderier&fromproduct=False

Zelda: Juu oksennustaudit voisi kyllä jättää väliin, aina.

heini kirjoitti...

voin kuvitella miten kummallista on kaivaa maata olkkarissa! toivottavasti voitte jo paremmin. vaalitulos oli kyllä aikamoinen yllätys.

Sari kirjoitti...

Hauskasti olet viikon tapahtumat kirjoittanut!
Vatsatauti on todella kurjaa ja varsinkin pienellä, joka kuivuu niin nopeasti. Toivottavasti edes vesi pysyy sisällä ja kuume on laskusuuntainen.
Mukavia ovat olleet nämä kevätlämpimät!