1.4.2011

Kylmät sormetTyttösen sormet tuntuvat olevan nykyään jatkuvasti kylmät ulkoillessa. Paukkupakkasilla ne eivät olleet, mutta nyt ovat. Neuloin vihreät lapaset vironvillasta. Ne revittiin heti pois kädestä. Neuloin mustat lapaset jämälaatikosta löytyneestä Woolista, joka ei mitenkään voi kutittaa. Nekin revitään heti pois. Keksin laittaa ne valmiiksi rukkasten sisään, sitten ujuttaa käteen ja vetää nopeasti hihan päälle. Sitten pysyvät, mutta vieläkin ovat sormet jäässä. Mikäköhän siihen auttaisi?

Toisetkin palkintosukat ovat lähdössä maailmalle. Näistä toivottiin riemunkirjavia.

10 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Meillä on tytöllä myös aina sormet ja varpaat jäässä. Parhaiten on toiminut Ruskovillan villalapaset ja siihen päällä normaalit topparukkaset. Rukkasissa on käytetty vielä vähän reilua kokoa, jotta sormet pääsisi hyvin liikkuman ja siten lämpiäisivät. Mutta ei tuokaan kyllä aina toimi :D

Anonyymi kirjoitti...

Tee tarpeeksi pitkät varret ja sitten semmoisilla klipsuilla kiinni hihaan ja sit takki päälle. Onneksi tulee kevät:) Liisa

Minna kirjoitti...

Meidän keskimmäisellä on kylmät sormet ja varpaat - ei tunnu tehoavan mikään. Aika (=kasvaminen) ja kunnon materiaalit tumppusissa ehkä hieman auttavat. Alin kerros silkkiä tai villaa ja tiiviisti ihoa vasten, välikerrokseen ilmaa ja päällimmäiseksi huopuva/huovutettu villa. Auttaa jos auttaa.

Jonna kirjoitti...

Meidänkin pienimmäisellä on aina kylmät sormet, varpaat on pysyneet sisällä lämpimänä sukilla ja villasukilla.

Pilvi kirjoitti...

Ainakin kauniita ovat nuo neulomasi lapaset. :) Ja edellisen postauksen keksiohjetta täytyy jossakin välissä kokeilla. Harmi että inhoan käydä Lidlissä, sillä se mysli rupesi vähän kiinnostamaan.

Niin, ja ajattelin lisätä sinut nyt blogilistaani. Olen joitakin kertoja vieraillut täällä, ja tänään huomasin miettiväni, oletkohan päivittänyt jotain uutta. Piti tulla katsomaan ja noutamaan samalla osoite talteen.

heini kirjoitti...

Niin kauniit nämä sukat myös! Terveisiä vaan imetyspaikalta... Voittosukat jalassa tietysti.

Anna kirjoitti...

Katja: Mä ajattelin, että nuo itseneulomani ajaisi saman asian kuin ruskovillan lapaset. Eivät tainneet ajaa :)

Pilvi: Mäkin inhoan Lidliä. Ei käydä sieltä ostamassa kuin mysliä. Joku joskus vinkkas siitä mulle ja se on kyllä ollut parasta.

Muut kommentoijat: Anteeksi, mutta pää ei nyt taivu vastaamaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Minä suosittelen myös Ruskovillan lapasia. Ja niistä vielä niitä silkkivuorisia. Ovat tiiviimmät kuin omatekemät ja siksi lämpöisemmät. Meillä vilusormineidin kädet pysyneet lämpöisenä Ruskovilloissa, mutta eivät omatekemissä.

Lotta kirjoitti...

Ooooo voi miten ihanat sukat!

Anna kirjoitti...

Anonyymi: Meillä oli ihan vauvana ruskovillan tumput ja tykkäsin niistä kovasti. Ehkä maanisen neulojan on annettava periksi ja ostettava ne jatkossakin.

Lotta: kiitos!