2.3.2011

VärikuviaHuomasin tänään, että päivällä valo riittää sisällä kuvaamiseen hyvin. Samaisen auringonpaisteen takia kaivoin vaunulenkin ajaksi aurinkolasit silmille. Yritän vasta opetella niiden käyttämistä. Mutta niistä tulee niin hassu olo. Aivain kuin olisi naamiaisasu tai jokin peiteasu tai ihan kuin ei olisi oikeasti tässä maailmassa vaan seuraisi sitä jostain muualta salaa lasin läpi. Ruskeiden aurinkolasien läpi maailma näyttää pehmeämmältä. Ehkä sen vuoksi voin oppia käyttämään niitä.

4 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Minä tarvitsen aurinkolasit heti hlmikuusta lähtien, silmät ei kestä aurinkoa muuten. Ostin tytöllekin hyvät aurinkolasit, ettei tarvitse hangilla siristellä.

Minna kirjoitti...

Minä tykkään aurinkolaseista! Omani ovat vahvuuksilla, joten joskus pidän niitä sisälläkin vaikka kauppareissun ajan kun en jaksa ruveta vaihtamaan laseja. Opin käyttämään aurinkolaseja kuitenkin vasta esikoisen ollessa taaperoiässä. Koska hän tekee mieluummin niinkuin minä teen, ei niinkuin minä sanon ;)

Tuula kirjoitti...

Minä kans tykkään aurinkolaseista ja olen aika riippuvainen kirkkaalla kelillä, muuten silmät vuotaa ja tuntuu kurjalta. Vahvuuksilla olevat pitäis uusia ja se vähän kirpaisee... :/

Anna kirjoitti...

Maiju: Minunkin pitäisi käyttää. Opettelen nyt. Tyttöselle on tarkoitus myös ostaa aurinkolasit ensi viikolla kun lähden kauppoihin.

Minna: Mun ongelma aurinkolaseissa on ehkä se, etten ole tottunut pitämään laseja. Luulen, että jos on tottunut käyttämään silmälaseja, niin aurinkolasit tuntuvat luontevimmilta.

Tuula: Munkin pitäisi varmaan mennä johonkin optikolle ostamaan kunnos aurinkolasit, mutta en ole vielä uskaltanut. Ovat kai sikamaisen kalliita ilman vahvuuksiakin.