8.1.2011

Kotiäidin perikuva


Sain loppiaisena valmiiksi uuden mustan villatakin. Se on mielestäni kaunis ja olin kovin tyytyväinen, kunnes näin tänään otetut kuvat siitä ja itsestäni. Näytän rasittuneen kotiäidin perikuvalta. Siltä kyllä välillä myös tuntuukin, että ehkä se ei ole ihme. Takki on Garter Yoke Cardigan. Lankana Cascade 220 ja koko M. Tein vanhasta tottumuksesta tuon kokoisen. En taida tällä hetkellä kylläkään olla sen kokoinen. Lanka on kaikkien lukemieni hehkutusten arvoista. Ja kaiken lisäksi vielä edullistakin.

Olen neulonut itselleni vuoden aikana kolme villatakkia. Villatakkiprojektissani oli tarkoitus neuloa käyttökelpoisia villatakkeja. Kyllä tämäkin varmasti käyttöön jää, vaikka hieman pieni onkin. Olen tyytyväinen takkeihini. Jatkan projektia, kunhan olen ensin neulonut varastoissani olevista langoista muuta. Olen tuskastunut lankamäärääni.

Kuvauksen jälkeen laskimme mäkeä ja se oli hauskaa.

8 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Kiva takki. Ja tosi kotiäidin näköinen ilmestys täälläkin :D

Zelda kirjoitti...

Hmmm.. ensinnäkään älä välitä peili- tai muistakaan kuvista tuossa vaiheessa ja toisekseen, olet liian kriittinen itseäsi kohtaan ja vielä kolmanneksi "lohdutuksen sananen" siinä välissä kun on taas vähempi rasittuneen näköinen tuleekin sitten aika jo vastaan ja jestas sitä taas peljästyy välillä aamuisin:D

-maria- kirjoitti...

Tuo on kiva takkimalli, itsekin tarvitsisin tuollaisen perusvillatakin! Äläkä ole turhan kriittinen itseäsi kohtaan :) Kesän valo ja lämpö piristävät taas pian itse kutakin!

Jaana kirjoitti...

Hieno takki! Ja cascade on ihanaa! Mäkin näytän rasittuneelta kotiäidiltä, vaikken sellainen olekaan :) Kyllä se kevät ja aurinko sitten saa meitä pirteämmän näköiseksi.

Sari kirjoitti...

Hyvin onnistunut neuletakki! :) Samoilla fiiliksillä täällä, tulee halu deletoida joka ikinen otos, mikä kamerasta löytyy tästä kalvakkaasta ja hiukan kulahtaneesta kotiäidistä ;)Paljon oot saanut aikaiseksi, mulla rajoittuu nykyään projektit lähinnä villasukkiin tai sitäkin pienenmpiin tuotoksiin!

Anna kirjoitti...

Tuula: Sitä taitaa olla liikkellä...
Zelda: Kylläpäs nauratti. Vaikka pitäisi olla ihan vakava, että ei tuu ryppyjä :)
-maria-: Tuo on erinomainen perusvillatakki! Kursailematon ja mukava. Tiedän, että mulla on aika kova itsekritiikki, mutta onneksi nyt ei ole aikaa murehtia sitä. Paitsi juuri niinä hetkinä, kun näkee valokuvia.
Jaana: Cascade tosiaan on ihanaa. Toivottavsti pysyy hyvänä myös käytössä. Kevättä ja aurinkoa odotankin jo kovasti.
Sari: Kyllä sitä tosiaan odottaa jo, että silmäpussit saisi nukuttua pois ja aurinko hieman ruskettaisi. Olin itsekkin tosiaan aika yllättynyt, kuinka paljon olen saanut aikaiseksi vauva-aikana.

Minna kirjoitti...

Tuttu tuo valokuvaefekti. Se pilaa monen kauniin neuleen. Minäkin teen vääränkokoisia neuleita, ja väärän mallisia. Helpottavaa kuulla etten ole ainoa.

Anna kirjoitti...

Minna: Mulle on käynyt tosi monen neuleen kanssa sillain, että on ollut väärää mallia tai kokoa. Nyt olen yrittänyt vähän skarpata sen homman kanssa. Tälläkin hetkellä työnalla oleva neule epäilyttää hieman.