5.11.2010

Hyvä viikkoOlemme melkein hartiavoimin tehneet töitä nukkumisen eteen. Nyt se alkaa sujua jo huomattavasti paremmin. Tietysti vaihtelua on öiden välillä, mutta minun fiilikset eivät ole enää epätoivoiset. Kuvaaminen on kyllä jäänyt vähiin. Tyttönen viihtyy edelleen paljon sylissä, eikä ole maailman parhain valokuvausavustaja. Tuo kuva tyttösestä on Espanjassa majailevaa tätiäni varten. Eikö olekin hienot hampaat!

+ viime viikonloppuna olimme Tampereella hotellissa kaksi yötä, loistavaa vaihtelua
+ tyttönen heräsi yhtenä yönä vain 4 kertaa
+ tyttönen on oppinut paljon uusia asioita: osaa kiivetä rappusia, seisoa ilman tukea melko pitkiä aikoja ja kävellä taaperokärryn tai syöttötuolin kanssa
+ sain kukkia hieman pieleen menneen syntymäpäivän korvaukseksi
+ olen löytänyt uusia kivoja villatakkimalleja
+ tyttösen syöttötuoli vaihdettiin väliaikaisesti triptrapista muoviseen (sen saa pestyä helpommin)
+ kiva huomata kuinka tyttönen aina ilostuu ja menee vastaan isin tullessa töistä
+ tein pitkään kaipaamiani ostoksia: näppärän pieni kameralaukku ja talvisaappaat
+joululahjat kaikille on keksitty, osa jo tehty tai hankittukin
+ isänpäivälahjat tehty ja hankittu
+ kuntopiirissä käymisestä tulee tosi hyvä olo
+ kävimme taas mummolassa nukkumassa, nukuin 7,5 tuntia 1 herätyksellä

Ainoa kurja asia tällä viikolla oli värikylvyn peruuntuminen, mutta onneksi korvasin sen kyläilemällä kaverin luona. Toivottavasti ensi viikko on yhtä hyvä.

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Mukava kuulla, että yöt on jo parempia. Muistan elävästi yhä ne ensimmäiset kokonaan nukutut yöt isommilta lapsilta. Olo oli liioittelematta kuin uudesti syntyneellä :D

Sinulla on ollut kiva viikko ihan selvästi. Mitä villatakkimalleja olet katsellut. Minulla on yksi neuletakki itselleni kesken, takakappale on valmis, mutta pelottaa aloittaa etukappaleita. Onnistunkohan?!

Minullakin on joululahjoja jo jonkinverran tehtynä. Isäinpäivälahjakin aika kivalla mallilla.

Anna kirjoitti...

Jonna: Kyllä uudesti syntynyt on hyvä kuvaus! Olen jo alkanut taas miettiä, että kirjojen lukeminen voisi olla mukavaa. Väsyneenä se oli mahdoton ajatus.

Villatakit, joita nyt eniten himoitsen ovat
1.veeran golden wheat cardigan http://100-rain.blogspot.com/2010/11/golden-wheat-cardigan.html 2. mainoksena saamani kotilieden kannessa ollut (hieman muokattuna)
3. sellainen virkattu, jonka kaverini löysi vanhasta, muistaakseni 40-luvulta olevasta käsityökirjasta

Onnistut varmasti tekemään neuletakin itsellesi! Sun neuleesihan ovat aina tosi hienoja. Se vaatii vaan aikaa ja pikkuhiljaa tekemistä. Olin itseasiassa yllättynyt luettuani jostain, ettet ole tehnyt takkeja itsellesi. Vaikutat niin pro:lta, että olisin voinut kuvitella sun kaapin olevan täynnä itse tehtyjä takkeja :)