21.9.2010

Rakkaalla


lapsella on monta nimeä: kirppunen, touhu-täti, venkula, juustomestari, kakkamaakari (makkakaakari), tirppana, tirriäinen, pikku muru (mukku piru) ja monta muutakin.
Tänään rakas lapsi on tasan puolivuotias. Aika kuluu niin nopeasti ja sittenkin hitaasti.

Tiesin elämäni muuttuvan perusteellisesti tyttösen syntymän jälkeen. En kuitenkaan osannut varautua siihen, mitä se toi tullessaan. Ei kai kukaan osaa ensimmäisen lapsen syntymään varautua. Välillä tuntuu, että meille osui ihan mahdoton vauva. Mutta onneksi myös mahdottoman ihana. Äitiinsä on kuulemma tullut. Luonto taitaa pistää vahingon kiertämään. Tiedänkin kuitenkin, että voisi olla myös paljon vaikeampaa. Ja olen kaikesta kovin onnellinen.

5 kommenttia:

Mimmi kirjoitti...

Ihana touhu-täti, meilläkin on kotona muuten touhun tyttö! Onnea puolivuotiaalle, ja onnea myös äidille, ne on tärkeitä päiviä, oivalluksia täynnä.

Sini kirjoitti...

Onnittelut puolivuotiaalle! Meillä vietetään kohta jo kaksvuotisjuhlia ja ihmetellään mihin aika oikein kuluu...

Maiju kirjoitti...

Onnea puolivuotiaalle :)
Meiltä löytyy samannäköinen lindexin takki.. lähti ihan heräteostoksena kesällä mukaan, ei vielä ole päässyt käyttöön. Ihana tuo hyppykiikku, sellaisesta haaveilen meidänkin kotiin.

Anna kirjoitti...

Kiitos onnitteluista.
Mimmi: aina välillä on niitä hetkiä, että ajatus kulkee. Ne ovat tärkeitä ja hyviä.
Sini: Aika kuluu niin nopeasti, vaikka jotkut päivät tuntuvat loputtomilta.
Maiju: Takki on helpompi pukea kuin haalari. Ollut meillä aika paljon käytössä. Saatiin hyppykiikku lainaksi kavereilta. Tyttönen tykkää siitä kovasti. Kamalasti ei olla uskallettu käyttää kylläkään, kun se voi lisätä varpistelua.

anna-itse

Sari kirjoitti...

Kyllä hän on suloinen puoli-vuotias, onnea!