14.11.2009

Tämä on kaiketi sitä energistä vaihetta keskiraskaudessa. Blogiin tai kotiin energia ei kuitenkaan riitä, sillä tällä hetkellä työt kuluttuvat energiasta suurimman osan.

Uusi tilkkutyö on päässyt kaikesta huolimatta alulle. Tästä on tulossa joululahja pienemmälle kummipojalle. Värimaailmasta piti tulla edellisestä tilkkutyöstäni poikkeava, mutta toisin näyttää käyneen. Taustasta on tulossa erivärinen, ainakin vielä.

Mies on jatkanut rakennusprojektiaan, sillä lisätilalle on kohta kovasti kysyntää. Tuolin sain kaatopaikkatuliaisena. Nyt se on päätynyt rakennusjakkaraksi, vaikka minua vähän hirvittää. Ei tuolin vaan miehen puolesta, sillä yksi jaloista pysyy kasassa maalarinteipin voimalla. Jalan lisäksi tuoli kaipaa kipeästi muutakin laittamista. Väri on aika ihana, sen jos pystyisi säilyttämään korjausten jälkeenkin. Viime viikonloppuna vertas sai sarananpaikat, saranat ja jättimäiset pariovet. Pienemmät pariovet vielä puuttuvat ja sitten kaikki aukot on saatu suljettua talvea varten ja sisällä voi alkaa välikaton rakentaminen.

2 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Hyvältä näyttää tilkkutyösi. Rempasta: se on aina sellainen ikuisuusprojekti, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa. Vanhoissa taloissa tuntuu riittävän laittamista aina, loputtomasti.

Muista myös levätä riittävästi vaikka sitä energiaa tuntuisikin olevan.

MysteryKnitter kirjoitti...

Hurjalta kuulostaa. Peitto on kaunis.