12.6.2009

Ihanuuksia

Töissä oppii ilmeisesti tuntemaan työkaverinsa aika hyvin. Eilen työkaverini tuli käymään ja toi yllättäen mulle taimia omalta pihaltaan. Tein uuden istutusalueen nurmikon reunaan. Lähes kaikki kukat ovat leviävää sorttia, eivätkä niin nuukia kasvupaikan suhteen, joten se on varmaan niille sopiva paikka. Tulikellukan laitoin penkkiin, jossa on pääasiassa vaaleanpunaisia ja liiloja kukkia. Oranssi tuo siihen hyvää kontrastia. Lähes yksivärinen penkki on alkanut tuntumaan tylsältä. Kirjavuus on kauniimpaa. Yksi lajeista on tunnistamatta. Lehdet ovat tutunnäköiset, mutta kun kukkaa ei vielä ole, niin nimi ei muistu mieleen. Tunnistaako kukaan tuota yksikseen muovirasiassa olevaa lajia? Kuvan saa isommaksi klikkaamalla sitä.

Tänään sain postin mukana yllättäen toisen ihanuuden. Rav-vaihtoystävältä mun näköistä sukkalankaa, joka tuli Amerikasta asti. Se oli just nappiin. Ostin nimittäin viime viikonloppuna huivilankaa, jossa on samoja sävyjä. Näistä saa hyvän setin. Kiitos!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää vähän peurankellolta, mutta ei mene kauaa, että kukkii ja diagnoosi varmistuu.

Nimim. Mökinmuija Hämeestä

valokki kirjoitti...

Peurankelloa mäkin veikkaisin. Leviää reippaasti, kannattaa paikkaa valitessa pitää mielessä.

Anonyymi kirjoitti...

Jei!! Ameriikan paketti on saapunut perille! Kiva, että miellytti :D

Mukavia istutushetkiä. Silitä lankavyyhtiä puolesta!

Anonyymi kirjoitti...

Niin siis tuo edellinen on Rav-ystäväsi. Joko arvaat kuka?

Ystävällisin terveisin,

Anna kirjoitti...

Rav-ystävä: Kiitos, olen silitelly lankaa kovasti. Voin silitellä vielä puolestasikin. Mulla ei ole aavistustakaan kuka olet. Olen kyllä ollut tosi huono salapoliisi. Taisin kyllä paljastaa itseni lähettäessäni omalle ystävälleni paketin kotikuntani postista.

MysteryKnitter kirjoitti...

How pretty yarn!