26.5.2009

Mukavia päiviä

Nyt tuntuu oikeasti kesältä. Töissä oli eilen meidän ryhmän eli eskarien kevätjuhlat. Suvivirsi on aina kesänaloituksen merkki. Kun itse oli koulussa suvivirsi päätti koko koulun yhteisen kevätjuhlan, jonka jälkeen omissa luokissa oli todistustenjako. Ja sitten alkoi loputtoman pitkältä tuntuva kesäloma. Paras aika vuodesta. Pappa tuli hakemaan minut samana päivänä maalle. Maalla asui hyvä kaverini, jonka kanssa kesää oli suunniteltu koko talvi kirjeissä.

Nyt asun jo valmiiksi maalla, eikä pappaakaan enää ole, eikä lomakaan vielä alkanut, mutta suvivirsi aloittaa silti kesän. Ja sen kruunaavat lasten vanhemmilta kiitokseksi saadut kukat. Saimme mm. aivan upeat pionit.


Tänään töistä tullessani ihastein kukkia pihalla, ihanaa ilmaa ja kesäistä tuoksua kävelessäni postilaatikolle. Ja postilaatikossa minua odotti yllätys rav-vaihtoparilta. Pieni etukäteisyllätys eli kaksi puuvillaista tiskirättiä. Sellaisia minulla ei aikasemmin ollutkaan. KIITOS!


Ihastelin rättejä, valokuvasin ne ja sen jälkeen rupesin miettimään raaskisinko oikeasti käyttää noin sieviä. Päätin kuitenkin kokeilla ruskeaa. Raidallisen laitoin kaappiin odottamaan. Se tuo mieleen jätskin. Hyvin tuntui toimivan. Taidetaan kokonaan siirtyä käyttämään tällaisia.

Lopuksi kuva vielä pihatyynyistä, jotka oikeastaan tein jo viime kesänä. Ne jäivät silloin viimeistelemättä. Tein sen nyt, kun pihalla lekottelukausi alkoi taas. Pohjakankaat ovat pellavaa ja muut kankaat pellavaa tai puuvillaa. Osa on tilkuista on joskus itsepainamistani kankaista.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että pidit tiskiräteistä :D Lisää yllätyksiä on luvassa, joten seuraathan postiasi. Villinä veikkauksena voisin arvella laskeutumisajaksi (toim. huom. laskeutumisajaksi)
ensi viikon alkupuolta ...

Mukavaa loppuviikkoa!

T: rav-ystäväsi

Anna kirjoitti...

Rav-ystävä: tämähän käy jännittäväksi. Voit olla varma, että seuraan postia tarkasti...

anna-itse

Anonyymi kirjoitti...

täällä blogissa pitäisi olla semmonen facebookin TYKKÄÄ -painike. Sellaista oisin tahtonut nyt painaa! Huomenna nähdäään!t.tuuli, joka aina sun jutut lukee, ikinä ei vaan kommentoi, ku on ääärilaiska :) p.s. himoitsen puutarhajuttujasi tänne!

Anonyymi kirjoitti...

mietin just ihan samaa! että missä on se tykkää -painike:) ja muutenkin samat sanat. t. hanna

Anna kirjoitti...

Hanna ja Tuuli: kuulostaa aika vaikealta tuollaisen napin laittaminen...

anna-itse

MysteryKnitter kirjoitti...

Nättejä tyynyjä!