29.9.2011

Viime aikoina


Olohuoneen sisustus on edennyt. Sohvan piti mennä hirsiseinän eteen, mutta tykästyttiin tuohon paikkaan. Siihen se nyt jää. Vapautui seinätilaa, jolle meinasin ensin vanhaa penkkiä. Lelut tarvitsivat kuitenkin säilytyspaikan. Vanha hylly oli varastossa. Se piti entisöidä, muttei ehditty. Hyvä se on noinkin. Toinen samanlainen mahtuisi vielä viereen.

Mies teki tilauksesta tauluhyllyn. Grafiikantyön toin jokunen vuosi sitten Latviasta. Ihastuin siihen reissun alussa ja viimeisenä aamuna keräsin seurueelta ylijääneet Latit ja ostin sen.  Tykkään siitä kovasti edelleen. Siitä löytyy jatkuvasti uusia yksityiskohtia. Kehystämätön maalaus on tyttösen vauvojen värikylvyssä tekemä.

Hyllylle voi laittaa taulujen lisäksi kukkia. Tyttönen poimi ensimmäisen kukkakimppunsa. Oikeastaan se olisi pitänyt kuivata. Onneksi tuli edes kuvattua.

Kävimme mökillä laittamassa sen valmiiksi talvea varten. Keräsimme loput omenat, kukkia ja vähän sieniäkin. Ensi kesänä sitten taas.

2 kommenttia:

heini kirjoitti...

Musta on kiva välillä istua alas ja katsella meidän kalusteita ja seinällä olevaa. Muistella mistä ja keneltä ym. tarinoita. Kivaa lukea teidän kauniin ja kodikkaan kulmauksen kimpsujen alkuperistä. Kivoja juttuja.

kivitasku kirjoitti...

Kauniita, raikkaita ja kotoisia kuvia taas - kiitos♥ Ja kumpikin taideteos näyttää hienolta.