8.6.2011


Kuuman päivän iltana on ihana huomata, että on viileää. Järjestellä tavarat vielä suojaan ja mennä sisälle juomaan iltateetä.

Teetä juodessa parantelin viikonloppuna pienemmältä serkkutytöltä lahjaksi saamani korun. Koru on itse tehty ja se oli omatekoisessa paketissa. Koru on liikuttava ja kaunis, mutta liian herkkä käytettäväksi. Vaihdoin narun saman väriseen ehjään. Huomenna laitan sen kaulaan. Vaatteet valitsen koruun sopiviksi. Yleensä teen toisinpäin.

Juhannuspioni kukkii jo. Siitäkin huomaa, että alkukesä on ollut lämmin. Pihalla kukki tänään myös afrikkalaiset kukat. Kesäinen virkkaus houkuttelikin niin paljon, etten malttanut odottaa viikonloppuun. Olen todella huono lukemaan virkkausohjeita. Onneksi netissä ohjataan melkein kädestä pitäen.

4 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Meilläkin oli tänään vanna täynnä pieniä kinttuja, huomenna pakataan siihen mattoja ja mennään pyykille. Ihana kesä! Täällä pionit vasta tekevät nuppuja. Kesävirkkuusi näyttää mukavalta!

Pilvi kirjoitti...

Voi, ensin ihastelin tuota virkkuukuvaa, ja sitten seurasinkin vielä linkki seikkaperäiseen ohjeeseen! Kiitän ja rutistan - saapa nähdä kauanko minä maltan viivytellä ennen kuin kokeilen...

heini kirjoitti...

Sielläkin mukavia kesäpäiviä vietetty :). Kiitos hei tuosta kädestä pitäen linkistä. Sen avulla voisin jopa yrittää. Muistutella mieliin miten virkataan.

Anna kirjoitti...

AnniP: Juhannispioni on meillä ensimmäinen. Jalopionit tekevät meilläkin vasta nuppuja.
Pilvi: Hikinen rutistus takaisin :)
heini: Yllättävän helppoja olivat nuo kukat. Minulla on jo kokonainen parvi tai kimppu.