16.1.2011

Haaveilua olohuoneestaMusta on tuntunut jotenkin kovin keväiseltä viime päivinä. Odotan kevättä kovasti. Keväällä pitäisi ensin jatkaa verstaan rakentamista ja sitten aloittaa remontti. Vihdoinkin! Ja koska olen nainen, voin keskittyä kaikkiin olennaisuuksiin. Katselen tapettimalleja. Mietin sohvaa ja millaisen torkkupeiton virkkaan. Sen pitää sopia tapettiin. Kattolampunkin olen jo valinnut. Mies miettii rakenteita, etsii netistä sopivia valurautapattereita ja katselee sekin tapettimallistoja.

En halua ollenkaan muistaa, mitä kaikkea pitää tehdä ennen tapettien ostamista. Sanoin miehelle, että niistä pitää tehdä lista. Mutta kumpikaan ei ole ottanut kynää eikä paperia esille. Onneksi mies on kuusi viikkoa keväällä kotona vanhempainvapaalla. Ei se mitään vapaata tule olemaan vaan työleiri.

Nyt odotetaan lämpimämpää keliä, että mies pääsee verstasta rakentamaan ja eristämään. Lopu jo talvi! (Tässä meidän tämän hetkinen koti: keittiö, makuuhuone ja eteinen)

4 kommenttia:

AnniP kirjoitti...

Teillä on ihan saman värinen keittiö kuin meillä olohuone. Ja ihanan vihreitä kaakeleita! Voimia remonttiin. Meilläkin on vielä alakerta osittain kesken. Nyt tyhjennellään kuitenkin vinttiä ja keväällä sinne sitten eristyshommiin. Saadaan vähän lisää tilaa ja loppuu toivottavasti tämä harakoiden lämmittäminen...

Hanna kirjoitti...

täälläkin ajatukset jo ihan keväässä! tiedätkö mitään kivoja puutarhablogeja?

KESÄN LAPSI kirjoitti...

Oi, kuvistasi tulee ihan mieleen aika, jolloin meille tehtiin alakerran remonttia. Villotettiin seiniä ja lattioita. Vedettiin keittiöön vesijohdot ym. Asuttiin 3isoa koiraa, minä, 10kk tytär ja osittain mieskin n.18 neilön huoneessa. Keittiö oli talon nurkalla ulkona.
Tsemppiä täältä remontin keskelle ;O)

Anna kirjoitti...

AnniP: Olen katsellut joskus samaa asiaa sun kuvista, mutten ole tainnut kommentoida. Myös muistaakseni meidän keittiöiden uunit on aika samanlaisia. Onkohan asialla ollut joku paikallinen muurari? Kommentoinkin jo tuosta yläkerrasta sun blogiisi. Voimia teillekin!
Hanna: Juu, mutta se vaatii hieman kaivelua muistin kätköistä. Niiden osoitteet hävisi vanhan tietokoneen hajottua. Mutta kaivele. Hyvä, että muistutit!
Kesänlapsi: Kiitos tsempistä! Meilläkin oli monta vuotta ulkovessa ja suihkukaappi pihalla (kirjaimellisesti siis), mutta onneksi ei silloin vielä tyttöstä. Ihan tarpeeksi hermoja raastavaa tämäkin.