8.4.2010

Köllöttelyä

Uninen meininki jatkuu. Viime yönä nukuimme tyttösen kanssa käsittämättömät 12 tuntia. Kymmenestä kymmeneen muutamalla imetystauolla. Minä en oikeasti koskaan aikaisemmin ole nukkunut näin pitkään. Olen aamuihminen, herään seitsemältä ja nautin hiljaisuudesta sekä hetkistä kun saan puuhailla rauhassa. Päivisin valvomme enemmän ja köllöttelemme köllettelypeitolla.

Sain tuttavalta näytepaloja Finlaysonin ja Vallilan kankaista. Etsin niille sopivaa tilkkutyömallia ja löysinkin sopivan, jota versioin. Palat ovat työssäni isommat 3 tuumaiset ja reunuksen koko määräytyi taustakankaiden koon mukaan. Päällipuolen tilkkutyöosan ompelin käyttäen apuna silityskangasta, jonka tilasin tilkkutexistä. Tekniikka on todella helppo ja nopea! Päällipuoli on tehty Finlaysonin tilkuista ja Eurokankaasta ostamastani vihreästä puuvillasta. Ostin myös oranssin vinonauhan.

Taustapuoli on Vallilan tilkuista. Oranssinsävyinen tilkku on omista varastoistani, muut sain. Tuota vihreäkuviollista jäi vielä pieni tilkku yli, muuten palat menivät kokonaan. Välissä on tilkkutexistä tilaamani puuvillainen ekovanu.
Jos muistasin pitää ulkoillessa kameraa mukana, niin olisin saanut tänään valokuvattua kevään ensimmäisen perhosen ja sisiliskon.

4 kommenttia:

Tess kirjoitti...

Ihanan värikäs tilkkupeitto ja kankaatkin on niin kauniit!

-maria- kirjoitti...

Kaunis peitto! Tuo silityskangas rupesi kiinnostamaan... :)

Kyllä se kevät sieltä tulee, jos kerran sisiliskoja ja perhosiakin jo tulee vastaan!

Pelagia kirjoitti...

Pitkästä aikaa ehdin poiketa Mäkitupaan, ja voi, millaisia iloisia uutisia sain lukea! Onnea ja iloa pikku pirpanasta! Samoissa mitoissa syntyi oma tyttöni, joka täytti eilen 11 vuotta - mitat ovat vähän toisenlaiset nykyään... ;-) Äitiys tuntuu alkaneen soveltuvan pehmeästi; nauti siitä!

Mi kirjoitti...

ihan peitto. ja aivan ihku tuo alla oleva kuva missä nukutte-ai ku on söpö vaava-ihan tulee vauva kuume (vaikkakin itsellä on jo neljä). pienet vaavat on niin lutusia! ai että. onko vauva esikoinen?

ai niin, olen kaksosista se vanhempi.