10.3.2010

Kevät

Ulkona on käsittämättömät 6,5 astetta lämmintä. Kevät selvästi lähestyy kovaa vauhtia. Kukkia tekee mieli ostaa sisälle tuomaan kevättä vielä vähän lähemmäs.Käsityöni ovat myös olleet kovin keväisiä. Kummipojalle olen neulonut syntymäpäivälahjaksi puuvillaista neuletakkia. Toiveena oli iloisia värejä ja etenkin keltaista. Olen myös ommellut masuvauvallemme köllöttelyyn tilkkupeittoa. Kankaat ovat saamiani näytepaloja, joissa on ihanan keväiset värit.Keväinen mielialani ei näy tällä hetkellä päällepäin. Laskettuun aikaan on viikko. Kaikki päälle mahtuvat vaatteet ovat mustia, ruskeita tai harmaita. Odotan kovasti aikaa, jolloin mahdun taas edes osaan tavallisista vaatteistani.

6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Meillä taitaa olla laskettuaika samana päivänä :)

Ihanat värit noissa käsitöissä.

KESÄN LAPSI kirjoitti...

Pirteän värikkäitä käsitöitä. Ihania. Voimia loppurutistukseen ;O)

-maria- kirjoitti...

Kaunis peitto!

Kyllä se kevät sieltä tulee. Onneksi. Ja vauvakin ennen pitkää :)

Zelda kirjoitti...

Koeta vielä hetki kestää, tiedän miten tuskainen tuo olo loppumetreillä on.

Kiitos myös mukavasta seurasta neuletapaamisessa, saimme ainakin nauraa aika tavalla, jospa se vauvelikin sieltä nauruterapialla nopsemmin tulisi.

Peitto on aivan hellyttävän upea, villatakista puhumattakaan.

Anna kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! En ole supistusten takia ollut enää kovin innokas lähtemään autoilemaan ihmisten ilmoille, joten sosiaalinen elämä on pitkälti netin varassa. Kómmentit lämmittivät kovasti!

Ja Jonna, hauska sattuma, että lasketut ajat ovat samana päivänä!

anna-itse

tuuli kirjoitti...

jee, anna! huisisti tsemppiä! mahtavaa, ihanaa!

tuuli