13.10.2009

Pitkästä aikaa


Edellisestä päivityksestä on vierähtänyt melko tarkkaan kolme kuukautta. Mahankasvatusprojekti on väsyttänyt minut täysin. Nyt ollaan melkein puolessa välissä projektia ja elämä tuntuu palautuneen jotakuinkin vanhoille urilleen, muuttuakseen taas kohta.

Viime viikonloppuna teimme syksyn viimeisen reissun mökille laittamaan kaiken talvea varten kuntoon. Ihastelimme kesän viimeisiä kukkia, kauniita maisemia ja söimme pensaista kohmeisia viinimarjoja.
Käsityöt ovat myös seisseet viime kuukausina. Kohta minulla on kuitenkin jotain esiteltävää. Tilkkupeite on melkein valmis ja talveen olen alkanut valmistautumaan neuloen.

7 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Onnea oikein kovasti masunkasvatuksen jälkipuoliskolle:) Ja muutoinkin lämpöistä syksyä!

KESÄN LAPSI kirjoitti...

Sydämellinen onnittelu masuasukista! Hyvää vointia ja loppuodotusta sinulle sekä perheellesi. ;O)

Maiju kirjoitti...

Olen seuraillut blogiasi kesästä lähtien enkä ollutkaan tietoinen projektistasi (jos olet siitä joskus aikaisemmin blogissasi maininnut..) Että onnea vain ja mukavaa odottelua loppupuolelle :) Kauniita kuvia!

-maria- kirjoitti...

ONNEA! Ihmeen veteläksi se alkuraskaus voikin vetää.

Ihastuttavia syyskuvia!

Anna kirjoitti...

Kiitos onnitteluista. Kuten Maria kommentoi, niin ihmeen veteläksi se alku todellakin veti. Ei sitä vieläkään pirteimmillänsä ole, mutta eiköhän blogi ainakin päivity nyt useammin. Nyt on jo kertynyt hieman esiteltävääkin.

anna-itse

Vihervaaranneli kirjoitti...

Onnittelut minunkin puolestani tulevalle äidille!

MysteryKnitter kirjoitti...

Nice pics! And that scarf looked familiar indeed. No wonder it did. I knew it was that scarf.